Top 10 carti de psihologie

psychology

În acest articol veți găsi o lista cu 10 cărți de psihologie care merită citite și te pot ajută să te dezvolți că persoană și în principal să îți schimbi modul de gândire și de percepție a lucrurilor din jurul tău.

În lista de mai jos se pot găsi și cărți de psihologie care intră foarte ușor în domeniul dezvoltării personale, iar acest lucru reprezintă un motiv în plus pentru care să va aruncați un ochi pe lista de mai jos :

 1. Thinking Fast and Slow, by Daniel Kahneman, 2011 a€“  dacă dorești să descoperi și să înțelegi cum gândesc oamenii și cum și de ce reacționează aceștia, atunci această este o carte care trebuie să o citești.
 
 2. Redirect, by Timothy Wilson, 2011- dacă vrei să știi cum poți face schimbări permanente și de lungă durată în comporatamentul tău.

 3. Drive, by Daniel Pink, 2011 – această carte este despre ceea ce motivează cu adevărat oamenii, mai exact subiectul cărți este motivarea umană.

 4, The Invisible Gorilla by Chabris and Simon, 2011

 5. How We Decide, by Jonah Lehrer, 2009 – cartea este despre cum iau oamenii anumite decizii.

 6. Stumbling on Happiness by Dan Gilbert, 2007 – în mare parte este o carte despre fericire.

 7. Strangers to Ourselves: The Adaptive Unconscious, by Timothy Wilson, 2004

 8. Brain Rules: 12 Principles For Surviving and Thriving at Work, Home, and School, by John Medina, 2009
 
 9. Influence: The Psychology of Persuasion, by Robert Cialdini, 2006

10. Predictably Irrational, by Dan Ariely, 2008

Despre o mare parte din aceste cărți am citit pe internet, dar primele 3 bucăți le-am răsfoit prin diverse librari  și le recomand celor care sunt interesați de domeniile respective.

Bonus: 11. Întrebările sunt defapt răspunsuri, by Allan Pease, 2007 – carte de dezvoltare personală !

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Top 10 carti de psihologie

  1. Mersi pentru pont. Am si eu o lista de carti de genul. Daca esti pasionat de asa ceva poti sa le verifici si pe alea. Crede-ma, sunt foarte folositoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *