SkyDrive disponibil şi pentru iOS

Serviciul de tip cloud de la Microsoft, SkyDrive este acum disponibil şi pentru sistemul de operare iOS, adică pentru iPhone şi iPad.SkyDrive este deja foarte cunoscut datorită spaţiului de 25GB pe care îl oferă gratuit.

De acum acest serviciu este compatibil cu iPhone şi cu iPad, dar cu o mica problemă, nu este încă optimizat pentru iPad.Acest lucru se aşteaptă a fi disponibil cât de curând.Serviciul SkyDrive este deja disponibil pentru Windows/MAC, pe Android şi pe Windows Phone 7.

Cu SkyDrive poţi urca şi stoca imagini, fişiere şi documente până la 25GB de pe orice dispozitiv cu care este compatibil, mai nou şi de pe iPhone.Aplicaţia SkyDrive pentru iPhone are următoarele funcţii :

  • accesul la tot conţinutul de pe SkyDrive, inclusiv la fişierele care sunt împărţite cu tine
  • vizualizarea documentelor utilizate recent
  • upload imagini şi video-uri direct de pe telefon
  • crează foldere, ştege fişiere şi foldere

Serviciul SkyDrive este total gratuit, la fel şi aplicaţia pentru iPhone.Puteţi descărca aplicaţia SkyDrive pentru iOS din App Store şi o puteţi instala pe iPhone, iPad şi iPod Touch.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *