Tipuri de camere de supraveghere

camera supraveghere ip

Daca iti doresti un grad cat mai mare de securitate, cel mai indicat este sa iti instalezi un sistem de supraveghere video. Fara a fi foarte scump si cu o flexibiltiate uriasa in ceea ce priveste varietatea, sistemul de supraveghere video poate sa fie instalat atat acasa, cat si la birou sau chiar pe terenuri cu diverse culturi.

Avantajele unui sistem de supraveghere video sunt evidente:

  • Poate sa indeparteze hotii. Are un impact psihologic puternic asupra lor;
  • Poate sa iti ofere informatii despre tot ceea ce se intampla acasa. Iti poti monitoriza copiii, poti tine un ochi asupra bunurilor de valoare sau poti identifica diverse persoane sau activitati.
  • Poate sa creasca eficienta angajatilor. Stiindu-se supravegheati, angajatii vor avea tendinta sa lucreze mult mai eficient.

Pentru a achizitiona un sistem supraveghere video de foarte buna calitate insa, trebuie, in primul rand, sa stii de cate tipuri sunt aceste camere. Ai, asadar, de ales intre:

1. Camere de supraveghere IP wireless. Sunt camerele care se instaleaza foarte usor gratie configurarii wireleess si ofera o multime de avantaje. Acestea furnizeaza imagini direct pe internet, sunt usor de controlat si sunt foarte clare.

2. Camere de supraveghere de tip Dome. Sunt, de regula, camere de supraveghere destinate supravegherii clasice. Sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior si sunt construite in interiorul unei carcase cilindrice. De regula, sunt destinate spatiilor de depozitare, garajelor sau atelierelor, dar sunt perfecte si pentru acasa.

Citeste si:  Nikon D800

3. Camerele de supraveghere IP. Acestea sunt camere simple, cu o dotare impresionanta: pot furniza imaginile filmate direct pe internet si pot sa le furnizeze in timp real. Ceea ce este foarte atractiv la ele este faptul ca se potrivesc cu orice dispozitiv, arata bine si sunt foarte usor de instalat.

4. Camerele de supraveghere de tip bullet. Sunt denumite asa din cauza formel lor de glont. De regula sunt destinate supravegherii de exterior, insa pot fi intalnite deseori si in interior. Aceste camere au imagini de foarte buna calitate, majoritatea sunt dotate cu infrarosu pentru a putea oferi supraveghere de calitate chiar si pe timp de noapte si sunt foarte rezistente. Vei descoperi ca o astfel de camera poate sa faca fata ploilor, temperaturilor extreme si vanturilor si u au nevoie de suporti sau de carcase separate pentru protectie.

Indiferent care sunt camerele pentru care optezi, un lucru este cert: ceea ce ai nevoie este o imagine de calitate si o camera cat mai flexibila.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *