SpiderMan vs. Peter Parker

SpiderMan vs. Peter Parker este un articol in care eu am sa incerc sa scot in evidenta personalitatea lui SpiderMan, cat si cea a lui Peter Parker.

Povestea lui Peter Parker a fost inspirata de personajul din benzile desenate a lui Marvel si plaseaza  in centrul actiunii un adolescent foarte inteligent, cu mintea indreptata spre stiintele exacte.  Tanarul “tocilar” a fost un copil orfan, bruscat de catre sportivi, motiv pentru care alter egou-ul sau a avut mult de suferit in timp. Viata lui Peter se schimba radical in momentul in care merge la un laborator de paianjeni iradiati. Aici Peter este muscat de un paianjen radioactiv, moment in care adolescentul se schimba si la propriu si la figurat. Din baiatul timid si tocilar, Peter Parker devine un tip musculos si sigur pe el, agil si energic care se poate catara cu usurinta si pe cele mai inalte ziduri.

Pe parcursul filmului, Spider-Man este nevoit sa il infrunte pe Green Goblin, iar in acest razboi pe viata si pe moarte unul singur va supravietui la finalul luptei.

Lansata pentru prima data in 1967 prin intermediul retelei de televiziune ABC, seria Spider-Man se invarte in jurul mintii lui Peter Parker si a transformarilor suferite de acesta dupa ce a fost muscat de paianjenul radioactiv. Peter decide in noua postura de om-paianjen sa combata criminalitatea, super-eroul mascat fiind preocupat in acelasi timp de frustrarile sale personale si de incertitudinile vietii de adolescent.

Citeste si:  The Hangover III- o comedie la puterea a treia

Luptatorul Spider-Man devenit erou justitiar peste noapte este personaj de film, de benzi desenate, de show-uri TV si nu in ultimul rand, el este si erou al mai multor jocuri. Printre cele mai cunsocute jocuri de actiune cu omul-paianjen amintim jocul 3D Spiderman, Salvarea lui Mary Jane, The Spiderator  si Spiderman in actiune.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “SpiderMan vs. Peter Parker

  1. Cea mai tare serie creata vreodata..Filme, desene, benzi desneate toate au un real succes…

  2. adevarat cotos… foarte adevarat !!!
    pacat ca nu se mai fac desene, filme si benzi desenate cum se faceau acum cativa ani :(

  3. Unde ii paianjenu ala sa ma muste si pe mine.Glumesc.Foarte frumos si filmu si benzile desenate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *