Stiati ca…?

10885512_402827663200157_4167207861249503492_nNu mai e mult şi vom sărbători din nou Ziua Sf. Valentin. Ca să intrăm în atmosferă, să ne bucurăm de câteva lucruri interesante pe tema dragostei.

1. De ce purtăm inelul de logodnă pe inelarul de la mâna stângă? Pentru că grecii antici credeau că pe acolo ajunge direct la inima “venă dragostei”.

2. Ştiaţi că în Coreea Valentine’s Day se sărbătoreşte pe data de 14 a fiecărei luni? Fiecare astfel de zi pentru ei are o semnificaţie romantică aparte. Sărbătoresc zile pentru cei singuri, zile pentru iertare, sau pentru îmbrăţişări.

3. Lăcăţelele prinse de Podul Milvo din Roma au fost inspirate de cartea şi filmul I Want You de Federico Moccia. A devenit între timp un fenomen mondial. Cuplurile ataşează lăcăţelele ca o declaraţie a iubirii lor şi apoi aruncă cheia în râu ca simbol al dragostei lor de “nedesfăcut”.

4. În momentul în care japonezii repară un obiect spart, obişnuiesc să arate cât de mare a fost stricăciunea punând aur în spărturile unei ceşti, de exemplu. Astfel ceva ce a fost stricat are o poveste şi devine mai frumos.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *