Stii care sunt cele mai frumoase cantece de Craciun?

Oare cum ar fi Craciunul fara o minunata ambianta muzicala? Mai trist si mai lipsit de farmec, fara indoiala. Iar cantecele de Caciun sunt fara doar si poate, cele mai frumoase, cele mai clasice si nemuritoare.

All I Want For Christmas Is You, cantat de Mariah Carey. Este fara indoiala cel mai clasic si mai popular cantec de Craciun. Un cantec aparut in anul 1994, care da dependenta, care are cele mai frumoase aranjemente festive si care are o interpretare impecabila. De la aparitia sa, acest cantec a fost cantat live de mai multe ori si chiar a aparut intr-o reclama la ciocolata.

The Magic of Christmas Day, cantat de Céline Dion. Acest cantec de Craciun extrem de antrenant se gaseste pe albumul artistei These are special times, aparut in anul 1998.

Last Christmas, cantat de Wham! Scris, produs si cantat bineinteles, de George Michael, cantecul Last Christmas este o referinta atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase cantece de Craciun. O poveste a unui esec in dragoste, al iubirii care a dezamagit, o poveste de iubire nascuta de Craciun.

Jingle Bells, cantat de Michael Bublé. Jingle Bells este fara indoiala unul din cele mai frumoase si mai cunoscute melodii de Craciun. Are mai multe adaptari, in mai multe limbi, una mai recenta fiind cea cantata de celebrul Michael Bublé.

The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire), canta de Christina Aguilera. Trio-ul Nat King Cole a fost primul care a inregistrat cantecul The Christmas Song, in anul 1946. Au fost mai apoi imitate de Diana Ross, Stevie Wonder, Justin Bieber, James Brown, Gloria Estefan, Barbara Streisand… dar si de tanara Christina Aguilera in anul 2000.

Have Yourself a Merry Little Christmas, cantat de Whitney Houston. Interpretat pentru prima data in anul 1944 de catre Judy Garland, acest cantec a fost popularizat de abia 10 ani mai tarziu, intr-o versiune a lui Frank Sinatra. Dar nu numai. Acest cantec a mai fost cantat si reinterpretat de The Jackson Five, The Pretenders, Luther Vandross, Christina Aguilera, Diana Krall, Marina and the Diamonds sau de  Whitney Houston in anul 2003 pe albumul  One Wish : The Holiday Album.

My Only Wish (This Year), cantat de Britney Spears. Un cantec simpatic in care cantareata ii cere Mosului sa ii aduca un iubit sub brad.

Santa’s Coming For Us, cantat de Sia. Sia a scos la sfarsitul anului 2017 un album dedicat Craciunului. Dar pe Everyday is Christmas, nu vei gasi nicio reinterpretare, ci doar melodii originale. Primul extras- cantecil foarte festiv, Santa’s Coming For Us.

Another Year Has Gone, cantat de Céline Dion. Un cantec semnat de Bryan Adams, balada Another Year Has Gone, face parte din melodiile pe care am vrea ca Céline Dion sa le cante mai des, alaturi de En Attendant ses pas, Shadow of Love, Je lui Dirai, Faitsh sau Et je t’aime encore. Dar este un cantec pe care l-a interpretat doar de cateva ori atunci cand a iesit pe piata albumul These are special times, in anul 1998.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *