Stigma revine!

Cu siguranță vă aduceți aminte de cei de la Stigma! Cornel și Emanuel, cei care cântau „Jumătate tu, jumătate eu”.

Ei bine, au revenit în muzica românească. Mai talentați parcă decât înainte, cei doi declară că trupa s-a născut din prietenia lor. Iar atunci când Emanuel a părăsit trupa, și nu au mai fost prieteni, muzica a încetat să mai curgă. Pasiunea pentru această arta nu numai că le făcea prietenia mai frumoasă. Alimenta cumva trupa Stigma.

După ani de zile, cei doi și-au dat seama că lipsește ceva din viețile lor. Și, ce să vezi, lipsea prietenia, și muzica superbă izvorâtă din ea. Maturitatea și experiența de viață au fost de mare ajutor în conștientizarea faptului că trebuie să reînființeze trupa.

Formula trupei este aceeași ca cea de acum 10 ani. În ceea ce privește partea masculină a grupului, Norbi, Marius și Otto. Au luat cu ei și trei fete foarte talentate, Iulia, Marina și Corina. Iar aceasta este abia formula pentru emisiuni! Vor fi mai mulți pe scenă! Au de gând să cânte live, curat, pentru prietenii trupei. Pentru adevărații fani, care nu au uitat cât i-a încântat Stigma. De altfel, nu s-au vrut a fi niciodată o trupă comercială, înființată de dragul banilor.

Respectul pentru cei ce le ascultă muzica este emanat acum însă, parcă mai mult ca niciodată! I-am văzut cântând live, însă din păcate nu am reușit să îmi fac și eu poza cu ei. Dar vă spun, părerea mea cât se poate de sinceră, de om care nu este neapărat fan. Oamenii ăștia mustesc de talent! Simți maturitatea și energia pozitivă transmise de ei de parcă ar fi vii! Simți vede că au evoluat, simți că nu aruncă vorbe în vânt când vorbesc despre Stigma.

Băieți, felicitări! Să curgă muzica!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Stigma revine!

  1. Ieri au concertat in Satu Mare, din pacate n-am putut fi prezenta, desi as fi fost curioasa sa-i vad.

  2. Am citit pe pagina lor. Poate ii prinzi data viitoare! Se merita, oricum. Canta mult mai matur desi sunt tot simpatici. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *