Persona 3 : Dancing si Persona 5 : Dancing – asaltul ringului de dans

Chiar daca seria Persona este deja un spin-off in sine, acest lucru nu ii impiedica pe cei de la Atlus sa vina cu declinari a celor mai celebre episoade. Dupa un joc de lupta si un dungeon crawler, Atlus s-a bucurat de un succes enorm cu Persona 4 : Dancing All Night. De atunci, a trebuit sa asteptam 4 ani pentru episodul cu numarul 5 al seriei Persona 5 : Dancing in the Starlight.

Chiar daca aceste doua jocuri sunt vandute separat, drept doua jocuri distincte, pastreaza totusi cam aceeasi structura, mai mult sau mai putin identica cu cea din Persona 4: Dancing All Night. Absenta unui mod real este evidenta. In timp ce Teddie si gasca sa de prieteni au pus la cale o noua poveste, cu un personaj nou, Persona 3 : Dancing si Persona 5 : Dancing se multumesc cu strictul si minimul in materie. Membrii echipei SEES se trezesc, fara voia lor implicati intr-un bal organizat de Elizabeth, Justine si Caroline, pentru a vedea care grup de descurca mai bine pe scena.

Referintele cu privire la Persona 4: Dancing sunt extrem de numeroase pentru a justifica acest postulat inca de la bun inceput, la fel ca aluziile facute de fiecare grup in parte pentru a vorbi de „concurentii” lor. Acum ca bazele balului au fost initiate, meciul Phantom Thieves impotriva SEES poate debuta.

Pentru ca da, acesta este singurul pretext pe care l-a gasit Atlus pentru a justifica show-ul oferi de cele doua jocuri. In locul unui adevarat mod Story, modul Social este cel care te va ajuta sa urmaresti conversatiile dintre eroii tai preferati, insa acestea nu au un prea mare interes pentru multi dintre gameri. Joker si Makoto au posibilitatea de a alege mai multe raspunsuri in timpul acestor dialoguri si, chiar daca unele sunt extrem de amuzante, nu au absolut nici un impact asupra celorlalte scene.

Pentru a debloca unele niveluri jucatorul trebuie sa duca la bun sfarsit o serie de provocari precum cantarea mai multor melodii cu o serie de costume care mai de care mai extravagante sau ducerea la bun sfarsit unui numar mare de lupte. Fiecare personaj dispune de propriile sale scene pe care jucatorul le poate accesa prin intermediul unui sistem Confidents pe care fanii il cunosc deja foarte bine. La toate acestea se adauga putina naratiune. La un moment dat conversatiile iti vor da ocazia de a ajunge in anumite camere, camere detinute de fiecare personaj in parte pentru a regasi un obiect ascuns de Elizabeth sau de gemene.

Persona 3 : Dancing si Persona 5 : Dancing sunt suficient de solide pentru a satisface fanii licentei, care sunt obisnuiti cu acest tip de jocuri sau nu. Tracklist-ul este destul de sarac, unele remix-uri nu reusesc sa ne convinga.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *