Tocmai am făcut dragoste

Citind presa de azi aflu că încă o aplicaţie Android a fost lansată şi oricât de nebunesc ar părea, se pare că aplicaţia îţi permite să le spui tuturor când ai făcut dragoste. Aşadar ”I Just Made Love”(Tocmai am făcut dragoste) a avut deja în jurul la 10.000 de descărcări, şi poate în curând veţi afla chiar de la apropiaţii voştri când şi-au făcut de cap.

Site-ul oficial este http://ijustmadelove.com/ şi pe mine m-a făcut să zâmbesc din primul moment în care l-am deschis deoarece logo-ul celor care au creat aplicaţia sunt doi iepuri care îşi fac de cap , unul roz şi unul albastru .

Eu sunt curioasă ce alte aplicaţii vor mai apărea, chiar nu aş vrea să apară o aplicaţie care să îl lase pe vecinul să mă anunţe când a fost la baie :)

Voi aţi folosi o astfel de aplicaţie ?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

6 thoughts on “Tocmai am făcut dragoste

  1. Este mana cereasca pentru cei care nu inceteaza sa se laude cu cine si de cate ori au facut-o. Poate, in felul asta o sa mai schimbe si ei subietul cand ii nimeresti pe undeva.

  2. Ce tare.. alta eplicatie interesantă. Eu am scris pe blog de o alta aplicatie care nu te lasa sa trimiti mesaje cand esti beat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *