Top pluginuri pentru 2019

Ti-ai creat deja un blog sau intentionezi sa creezi unul? In acest caz, trebuie sa stii ca poti castiga mai mult timp cu o selectie de pluginuri pentru blogul tau in 2019.

YoastSeo. Un plugin obligatoriu atunci cand vrei sa te ocupi de SEO asa cum trebuie. Permite previzualizarea afisarii rezultatelor pe Google, dar si definirea corecta a titlurilor si a descrierii pentru o mai buna referinta. Analiza SEO este cea care iti va permite imbunatatirea articolelor. Iar Yoast este un plugin care iti va da sfaturi pentru optimizare.

WPS Hide Login. Un plugin care permite schimbarea url-ului interfatei de administare pentru WordPress. Un lucru care creste siguranta site-ului tau.

WordFence. Un plugin absolut indispensabil atunci cand vrei sa iti protejezi site-ul contra piratilor. Versiunea cu plata este un must have atunci cand incepi sa ai succes cu blogul tau.

Loco Translate. Ai cumparat o tema, dar nu este im limba pe care o vrei? Un plugin care iti va permite sa schimbi fisierele de traducere in taboul de bord de la WordPress. Foarte practic.

Imagify. Imaginile care nu sunt optimizate reprezinta o adevarata catastrofa pentru un site Internet. Acestea reprezinta peste 50% din « greutatea » totala a unei pagini Web. Nu mai trebuie insa sa editezi fecare imagine cu Photoshop pentru a diminua marimea lor. Acest plugin face asta in locul tau fara sa renunti insa la calitate. Vei castiga deci o multime de timp.

Pretty Links. Un plugin ideal atunci cand vrei sa creezi legaturi frumoase inspre produsele tale sau inspre paginile tale. Permite crearea unor linkuri mai usor de tinut minte. Foarte practice mai ales atunci cand faci si afiliere.

Social Warfare. Un plugin de referinta pentru a adauga mai mute functionalitati de partajare pe retelele sociale. Numeroase optiuni sunt disponibile si vei putea alege formatul imaginii de partajat pentru fiecare retea sociala in parte.

Updraft Plus. O referinta in domeniu cu peste un million de instalari active. Cel mai bine ar fi sa salvezi datele pe care le ai din cand in cand. Uneori nu facem asta si pana la urma ajungem sa pierdem totul.

Post Views Counter. Aceaste extensie va numara vizitatorii articolelor tale. Poti afisa acest counter pe pagina sau poti decide sa pastrezi aceasta informatie pentru tine. Exista si un widget pe care il poti folosi pentru a afisa cele mai citite articole pe sidebar.

Reading Time WP. Oamenii din zilele noastre sunt foarte grabiti. Deci poti incerca sa le dai o estimare a timpului de citit pentru articolele tale.

WP Rocket. Este un plugin care poate ameliora performantele site-ului tau. foarte simplu de configurat, esre cel care iti va accelera in mod semnificativ site-ul.

Instagram Feed. Un plugin extrem de popular cu numai putin de 400 000 de instalari. Iti permite afisarea de profiluri de Instagram din mai multe surse diferite.

Pinterest Pin it button for images. Un lucru care ii va incita pe cititorii tai sa partajeze continutul pe Pinterest.

WP-Pools. Este pluginul care te va ajuta sa creezi mici sondaje la tine pe blog,in sidebar. Vei adfla astfel informatii pretioase despre cititorii tai.

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *