CFR Calatori vand bilete online pentru calatorii internationale

blogevent.ro

Nivelul de rabdare al fiecaruia dintre noi se reduce treptat, pe zi ce trece, unul dintre motive fiind faptul ca tehnologia ne-a obisnuit cu o viteza foarte mare de reactie la orice: apeluri, mesaje, fotografii. Rabdarea scazuta se transpune si in spatiul offline, fapt observat in locurile si momentele in care trebuie sa stam la coada: casierii, ghisee. Asa ca mai toate companiile, indiferent de domeniul in care activeaza, au trebuit sa se adapteze noilor nevoi si cerinte. De aceea, incepand din acest an, CFR Calatori va vinde online bilete de tren pentru calatorii internationale, spre confortul pasagerilor. Detalii despre programul, pretul si rutele pe care circula trenurile din Romania gasiti pe site-ul Mersul Trenurilor la zi.

CFR Calatori a decis ca, din acest an, sa simplifice modul prin care cei care vor sa calatoreasca din Romania in strainatate si retur cu trenul isi cumpara biletele de tren. Acestia vor putea sa isi cumpere biletele online, fara a pierde timpul la cozi. Recomandat este sa planificati din timp calatoria din toate punctele de vedere, pentru a putea beneficia si de ofertele pe care CFR le pune la dispozitia calatorilor si pentru a nu intampina neplaceri. De exemplu, stabiliti clar ziua cand doriti sa plecati si ora, numarul de persoane pentru care trebuie sa cumparati bilet si destinatia. Ideal ar fi sa va decideti din timp si daca doriti sa achizitionati bilete dus-intors, situatie in care veti beneficia si de o anumite reducere la pretul biletelor.

Citeste si:  China isi lanseaza primul robot ce va lucra in televiziune

Daca veti cumpara online bilete de tren pentru calatorii internationale, veti avea nevoie chiar de datele mentionate mai sus: ziua si ora la care doriti sa plecati, orasul de plecare, orasul de destinatie, numar de bilete si, daca doriti bilet dus-intors, trebuie mentionata si ziua si ora la care doriti sa va intoarceti. Completand aceste date online, veti afla toate optiunile de tren pe care le aveti si va trebui sa alegeti una dintre ele. Apoi, va fi afisata suma pe care o veti plati pentru bilete prin intermediul unei tranzactii online.

Initiativa CFR de a oferi calatorilor posibilitatea de a alege cum vor sa isi cumpere biletele de tren pentru calatorii internationale – la ghiseu sau online – este binevenita. Chiar daca exista case de bilete separate pentru calatoriile in strainatate, achizitionarea online reprezinta un plus de confort pentru calatori si ii incurajeaza pe acestia sa aleaga trenul in favoarea altor mijloace de transport. Este evident ca CFR Calatori incearca sa imbunatateasca relatiile dintre companie si calatori, iar modernizarea modului de achizitionare a biletelor de calatorie este un bun inceput.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *