Ultima zi campania Caravana Zapezii miniPRIX

… pentru bloggerii din judetele Iasi, Suceava, Dambovita, Timis, Ilfov, Hunedoara, Satu Mare si Teleorman

Daca isi imagina cineva ca a scapat de Blogatu doar cu un interviu s-a inselat!Ba mai rau,mi-a dat nobila sarcina de a va anunta ca astazi (07.12.2011) este ultima zi in care va mai puteti inscrie in campania Caravana Zapezii miniPrix.
Cum nu-mi sta in fire sa mint, recomand sa va inscrieti acum pe ultima suta de metri, in campania Caravana Zapezii, mai ales ca ma numar printre clientii fideli miniPrix.

Asa ca daca ai blog si locuiesti intr-unul din judetele Iasi, Suceava, Dambovita, Timis, Ilfov, Hunedoara, Satu Mare sau Teleorman,convinge-ti cititorii sa voteze judetul tau pana pe 7 decembrie, in sondajul Caravana Zapezii de pe miniPRIX!

Mai mult, daca ai un blog cu peste 300 de vizitatori unici/zi primesti o reducere de 50% pentru cumparaturi online de pe miniPRIX in valoare de minim 100 lei si maxim 300 lei si transport gratuit pentru comanda respectiva.

Mai multe detalii despre campanie poti afla pe blogul lui Blogatu aici.

Aboneaza-te la feed-ul BlogEvent.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi campanii din online – Abonare RSS .

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Ultima zi campania Caravana Zapezii miniPRIX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *