Un site cu si despre literatura

„Ceea ce devenim depinde în mare măsură de ce citim după ce toţi profesorii au terminat cu noi. Cea mai mare universitate este o colecţie de cărţi.” (Thomas Carlyle) Cred că aici intervine site-ul Bibliocarti.

Bibliocarti.com. Un site cu şi despre literatură, printre altele pe net. Un alt blog unde există persoane care scriu şi care doresc să fie citite. Bineînţeles că vizitatorul îşi pune întrebarea de ce ar intra pe un astfel de site, de ce ar reveni şi, mai ales, de ce l-ar susţine. Aici vizitatorii pot găsi recenzii şi deci recomandări de cărţi, cărţi electronice gratuite, articole despre scriitori pe care poate până acum nu i-ar fi descoperit, pot fi ei înşişi promovaţi dacă scriu, pot intra la discuţii despre cărţi pe forum, sau pot chiar ei scrie şi propune articole pentru acest site.
Recenzii pentru noi cărţi apar mereu pe site. La fel, articole. La fel, cărţi electronice. Conţinutul site-ului este actualizat constant. În fiecare zi. De aceea se spune despre acest site că este doză ta zilnică de lectură.

Campania O poartă deschisă spre lectură ne îndeamnă să conştientizăm rolul important al cititului în viaţa noastră.

„O bibliotecă nu este un lux ci una din necesităţile vieţii,” spunea Henry Ward Beecher. Această idee pare să fie susţinută de site-ul Bibliocarti.com. Vedem acest lucru din tot ce apare pe site, din entuziasmul cu care sunt scrise recenziile şi articolele şi din generozitatea cu care ni se oferă cărţi electronice.

Indiferent de meserie, citim pentru că literatura face parte din viaţa noastră.

Honore de Balzac era de părere că „Înainte de orice, scopul unei cărţi este să te facă să gândeşti”.

Fie că dorim să vedem părerea pe care scriitorii o au despre lumea de acum sau vrem să retrăim un episod dintr-o altă epocă, fie că dorim să vedem cum au fost zugrăvite poveşti de dragoste din orice epocă, literatura mereu a făcut referire la probleme care ne privesc pe noi toţi.
„Un om nu poate înţelege profunzimea unei cărţi înainte de a fi văzut şi a fi trăit cel puţin o parte din conţinutul ei”, spunea Ezra Pound. Voi ce părere aveţi?

Veţi susţine campania O poartă deschisă spre lectură?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *