Tantarii trag doar la anumite persoane. Care este motivul?

 Unele persoane sunt atacati de tantari daca doresc sa iasa la o plimbare la apusul soarelui. Altii pot merge printr-un nor de insecte si sa nu se aleaga nici macar cu o intepatura. Care este diferenta?

Oamenii de stiinta au descoperit numeroasele motive pentru care unele persoane sunt apetisante pentru tantari, iar altii deloc. Tantarii sunt surse de infectii severe in diferite parti ale lumii, S-au facut numeroase cercetari despre cum oamenii sunt gustarea preferata a acestora.

Totul incepe cu tipul de persoane de care tantarul este atras. Desi tantarii pot simti mirosul de sange de la kilometri departare, acestia isi localizeaza prada dupa dioxidul de carbon expirat. Persoanele care expira mai mult dioxid de carbon, precum si supraponderalii sau gravidele sunt alese cu precadere de aceste insecte. Se afla dovezi precum ca tantarii prefera femeile, intrucat pielea lor este mult mai subtire si permite o muscatura mai usoara.

Tantarii mentin, de asemenea, spiritul glumei vechi despre vampiri, despre care se spun ca ei cauta oameni care sunt potriviti lor. Diferitele dipuri de sange, pot fie atrage, fie indeparta tantarii. Daca te afli intr-un camping cu prietenii si din tot grupul tu esti singurul muscat de tantari, ai probabil, sangele de grupa 0. Un grup de oameni de stiinta japonezi au demonstrat acest lucru atunci cand tantarii au preferat oamenii cu grupa 0, ignorandu-i pe cei cu A sau B.

Citeste si:  Injuraturile benefice pentru starea de spirit

Tantarii au de asemenea o trompa dulce. Ei prefera oamenii ale caror organisme secreta zaharide. Zaharidele hranesc si alte insecte si bacterii.

Unii oameni de stiinta si chiar companii incearca sa analizeze si sa combine diferite arome care sa descurajeze in mod eficient tantarii. Cu toate acestea, totul merge lent, iar tantarii sunt niste insecte foarte viclene. Speram doar ca cei cu grupa de sange 0 si care au observat ca pielea lor are un gust relativ dulce, sa nu se aventureze prea des in natura.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *