Cele mai bune roluri ale lui Brad Pitt

Cu ocazia lansarii filmului Bullet Train, am facut o selectie a celor mai bune roluri interpretate de Brad Pitt.

Brad Pitt sau cel mai cool actor de la Hollywood, despre el vom vorbi in cele ce urmeaza. La 35 de ani de la inceputul carierei, actorul nu inceteaza sa ne surprinda chiar daca are deja o cariera impresionanta in spate. In timp ce Bullet Train, noul sau film de actiune realizat de catre David Leich, a fost lansat pe data de 3 august in cinematografe, in cele ce urmeaza iti propunem o retrospectiva a celor mai bune roluri ale lui Brad Pitt.

David Mills in Seven (1995)

La mijlocul anilor ’90, Brad Pitt devine incetul cu incetul una din cele mai recurente imagini ale cinematografiei americane. Se alatura lui David Fincher si lui Morgan Freeman in legendarul film Seven. Intra in pielea unui detectiv mutat recent intr-un oras mare in incercarea de a da de urma unui ucigas in serie car isi organizeaza crimele in functie de cele 7 pacate capitale. Un film brutal care l-a transformat pe David Fincher intr-un stapan al genului thriller si i-a permis lui Brad Pitt sa se afirme ca actor.

Rusty Ryan in trilogia Ocean’s (2001-2007)

In 2001, Steven Soderbergh reuneste o distributie impresionanta pentru a realiza un remake al filmului Oceans Eleven. In acest film formidabil, mana dreapta a lui Danny Ocean, regele hotilor interpretat de catre George Clooney se numeste Rusty Ryan. Brad Pitt il interpreteaza cu deosebita clasa pe Rusty Ryan si, datorita acestui rol a reusit sa devina unul din cei mai populari actori din lume.

Cliff Booth in Once Upon a Time…in Hollywood (2019)

Doar un realizator cum este Quentin Tarantino ar putea reuni in acelasi film actori de renume precum Brad Pitt, Al Pacino si Leonardo DiCaprio. Un vis de cinema intr-unul din cele mai reusite filme ale realizatorului. Recompensat cu un premiu Oscar la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar – si primul premiu Oscar din cariera sa – Brad Pitt este pur si simplu irezistibil in pielea lui Cliff Booth, un cascador cu un trecut tulburat care duce o viata buna in Los Angeles.

Roy McBride in Ad Astra (2019)

Unul din cele mai recente filme in care a jucat Brad Pitt este Ad Astra. In acest film science fiction Brad Pitt interpreteaza rolul lui Roy McBride, un astronaut singuratic care pleaca in cautarea tatalui sau, ratacit in spatiu (rolul tatalui sau este interpretat de catre Tommy Lee Jones). Este un film auster insa care este de-a dreptul splendid. Brad Pitt se arata in acest film mai vulnerabil ca niciodata.

Tyler Durden in Fight Club (1999)

Cu acest film, se reintalneste cu David Fincher, la patru ani dupa flmul Seven. Un rol complet diferit deoarece interpreteaza rolul lui Tyler Durden, un anarhist cu alura de guru care organizeaza lupte de strada ultra violente. Alaturi de Edward Norton, actorul confera filmului un aspect absurd si haotic care de fapt ii confera intreg farmecul.

Tie care film in care a jucat Brad Pitt ti-a placut mai mult?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *