Gandeste diferit!

Ieri umblam din poarta în poarta rugând prietenii mei să voteze un brad ingenios făcut de cei de la Mercury 360. Nu am făcut-o doar de dragul de a o face ci pentru că susţin creativitatea, pentru că aşa îmi place şi pentru că ideile originale şi ”out of the box” mi se par a fi cele mai bune dovezi că  se poate sa fim ALTFEL:

Din păcate când vorbim de concursuri cu like rezultatul poate fi uneori influenţabil prin numărul prietenilor de pe facebook.

Acum, brăduţul pe care l-am susţinut este acesta :

Brăduţul câştigător datorită like-urilor este acesta :

Văzând afişul celor de la Mercury 360 cu ”Think Different” mi-am adus aminte şi de campania celor de la Apple din anii 1997-2002.

Sloganul pare să fi fost o lovitură directă la campania pe care venerabilul IBM o avea şi a cărui slogan era “Think”, motto-ul inventat de

Thomas J. Watson.Cum IBM a fost un concurent direct al Apple pe piaţa PC-uri, sloganul Apple a servit pentru a provoca consumatorii care aşteptau să cumpere PC-uri IBM-derivate bazate pe Windows şi să ia în considerare Apple ca o alternativă inteligentă şi diferită.
Sloganul ‘’Think Different’’ a fost creat de către  Craig Tanimoto  de la Chiat/Day şi textele din reclame au fost scrise de către Rob Siltanen şi Ken Segall.

Reclama de un minut alb/negru este un colaj de imagini a nu mai puţin de 17 personalităţi marcante ale secolului 20: Albert Einstein, Bob Dylan, Martin Luther King, Jr., Richard Branson, John Lennon (cu Yoko Ono), Buckminster Fuller, Thomas Edison, Muhammad Ali, Ted Turner, Maria Callas, Mahatma Gandhi, Amelia Earhart, Alfred Hitchcock, Martha Graham, Jim Henson (cu Kermit the Frog), Frank Lloyd Wright si Pablo Picasso.

În încheiere vă las să vedeţi reclama Apple şi vă invit să începeţi să gândiţi ‘’out of the box’’ :

Have a break… have an AD BREAK!

sursa foto: facebook

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

27 thoughts on “Gandeste diferit!

  1. Multumesc Nice ;) Asa-i ca e ALTFEL si e nevoie de creativitate .. Adica ok , ornamente fluturasi gasesti ..dar un brad pus invers .. e ALTCEVA :)

  2. :) A fost si acela interesant insa doar ornamentele erau mai speciale. Eu am apreciat creativitatea,asa cum am mai spus ;)

  3. Am contribuit şi eu cu un like, pentru că şi mie mi-a plăcut. Sincer, bradul celor care au câştigat nu prea îmi place. Seamănă a orice, mai puţin a brad!

  4. Interesant bradutul intors .Imi place si cel premiat,ornamentele erau mai speciale.
    Duminica frumoasa !

  5. Bradutul intors este ceva inedit ,apreciez ideea dar imi place mult si cel care a castigat.Observ creativitate in ambele cazuri ,chiar imi este greu sa aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *