3 lucruri care te fac sa renunti sa te mai uiti la The Walking Dead

Probabil ca exista o multime de fani ai serialelor TV, a benzilor desenate, a filmelor, jocurilor sau a cartilor. Cu toate acestea, exista si mai multi oameni care pur si simplu iubesc serialul TV “The Walking Dead”. AMC a oferit spectatorilor cinci sezoane fascinante. Insa, din pacate, lucrurile nu sunt chiar atat de fascinante cand vine vorba de ultimul sezon. Au fost lansate deja opt episoade ale acestui noi sezon si, se pare, ca inca nu se petrece nimic. Nu ne referim aici in termeni de actiune, ci in ceea ce priveste personajele. Show-ul tematic cu zombie ne-a oferit tot timpul o multime de scenarii uimitoare, care ne-au lasat fara cuvinte, dar acest lucru nu se petrece si in sezonul 6. Astfel, pe un ton sarcastic, trebuie sa afli are sunt lucrurile gresite din sezonul 6 al serialului “The Walkind Dead”.

Greseli The Walking Dead

  1. Personajele devin proaste, bursc- Episodul in care Daryl isi face “prieteni” noi este destul de ciudat. Se pare ca fiecare personaj din acest serial chiar este retardat, inclusiv Daryl. Astfel, personajul celebru din show este pacalit de trei noi peronaje, acestea furandu-i lui Daryl arma si motocicleta.
  2. Episodul 2- la inceput, erai de parere ca cel de-al doilea episod al sezonului 6 va fi unul de calitate: unul plin de actiune, Carol ucide o multime de oameni, Morgan incepe sa ne enerveze, dupa care toata lumea se linisteste. Apoi, daca te mai uiti inca odata la acest episod, ai sa realizezi ca, de fapt, nimic nu se petrecere. Bineinteles, grupul Wolves macelaresc orasul, Carol si Morgan incep sa se urasca unul pe celalalt. Dar, inafara de asta? Nu e nimic mai trist decat sa nu dai sansa unui personaj sa se devolte.
  3. Personajele principale nu mai sunt in centrul atentiei- sa fim sinceri, parca nu ne mai uitam la “The Walking Dead”. Totusi, continuam sa privim show-ul pentru ca ne intereseaza soarta lui Rick si a prietenilor sai. Ne pasa de Michonne, Daryl, Carol, Carl si, indeosebi, de Rick. Insa, sezonul 6 nu inseamna nimic altceva decat o lipsa a acestor personaje, in detrimentul altora noi, iar acest lucru este o problema serioasa, mai ales daca privim la aventurile lor din trecut si la ceea ce au ajuns in prezent.
Citeste si:  Încă o dată salvăm lumea

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “3 lucruri care te fac sa renunti sa te mai uiti la The Walking Dead

  1. Asta nu e adevărat .Stii ce fac oamenii gelosi ? Scot tot răul in fata lucrurilor bune . You don’t know shit ! Son of a dick :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *