Ajutați-l pe Rareș să trăiască

Unul din cele mai importante drepturi pe care le avem ca oameni este dreptul la o viață normală. Dreptul la sănătate este imediat lângă, alături de dreptul la o copilărie normală. NORMALĂ, dacă nu se poate chiar fericită! Avem cu toții dreptul să trăim independent, fără aparate care să ne țină vii, fără să trebuiască să dăm ceva pentru a primi în schimb o viață liniștită.

Lui Rareș i s-a luat acest drept, încă de la naștere. S-a născut cu o boala incurabilă, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporală și hipotonie generalizata severă. Lui Rareș i se mai spune ,,copilul din plastilină”. Nu va putea merge niciodată de unul singur, obosește foarte repede și este expus infecțiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile.

La numai 3 ani, Rareș este menținut în viața cu ajutorul unui concentrator de oxigen, aparat care îl ajută sa respire. Este conectat zilnic la acest sistem care îl ajută să trăiască. Aparatul acesta prin care este ventilat Rareș este foarte scump. Părinții săi sunt nevoiți să plătească 220 de euro pe lună, pentru închirierea acestui aparat.

A mers la clinici din Timișoara, Cluj, București, și chiar un centru renumit din Szeged. Și asta cu banii strânși de părinți.

Pe scurt, ACEST COPIL ESTE NEVOIT SĂ ÎȘI PLĂTEASCĂ DREPTUL LA VIAȚĂ! La o copilărie normală poate doar să viseze.

Citeste si:  Cum angajezi content marketeri buni?

Este ușor de intuit că o familie din România nu poate dispune de atâția bani la nesfârșit. De ce eforturi supraomenești este nevoie din partea lor. Eforturi pe care le fac fără nici o strângere de inimă. De altfel, orice părinte ar face tot posibilul să își mențină puiul în viață.

Cea mai bună soluție pentru el este să nu mai aibă parte de un aparat cumpărat, la care să aibă acces oricând, fără a mai plăti chirie.

Un astfel de aparat costă 7800 de Euro. O sumă imensă, pe care părinții lui Rareș nu o vor strânge niciodată singuri, din cauza necesității lunare a aparatului „de împrumut” și a testelor la care copilul trebuie dus ori de câte ori apare o rază de speranță.

Asociația Speranță pentru România s-a implicat în acest caz, încercând să îl facă cât mai cunoscut.

Puteți dona chiar voi, sau puteți ajuta prin mediatizarea cazului. Orice ajutor contează pentru micuț.

Am copiat de pe site modalitățile prin care puteți dona. Dar eu cred că ar fi de foarte mare folos să scrieți și voi, cei care citiți acest articol.

„Cei care doriti sa donati pentru Rares, puteti face lucrul acesta in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

ATENTIE!!

Pentru cei care fac donatii in conturile bancare, va rugam sa specificati destinatia sumei: PENTRU RARES

Pentru cei care fac donatii online cu cardul sau prin PayPal, va rugam sa ne confirmati prin email sau telefon donatia facuta si destinatia ei.

Dupa strangerea sumei necesare, Speranta pentru Romania va prezenta un material video de multumire din partea parintilor lui Rares catre sponsori si vizitatorii site-ului nostru.”

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *