Press to Play with the VIP

Ajunsesem la petrecerea aceea VIP din pură întâmplare. Sau, mai bine zis, dintr-o întâmplare ceva mai forțată. O prietenă a mamei, care sărbătorea 5 ani de la debutul unei afaceri de mare succes, dădea o petrecere, și avea nevoie de cineva care să întâmpine oaspeții. Cum îi călcasem pragul destul de des, cunoșteam marea lor majoritate. Mă remarcasem printre ei drept prietena mult mai tânără a Medeei, haioasă și simplă. Le eram plăcută pentru că nu încercam niciodată să epatez, ci ieșeam în evidență prin simplitate.

Pe când admiram mulțimea deja adunată, Medeea se apropie calm și elegant, ca de obicei, și îmi spuse:

– Fii atentă dragă. Sora mea va fi nevoită să vină să îți ia locul, pentru că am ceva mult mai important de făcut pentru tine. Am un oaspete la care nu mă așteptam în seara asta. Este un foarte vechi prieten, și este o minune că și-a făcut timp pentru petrecerea asta.

În timp ce dragul meu înger păzitor înșira laude, mie mi se înmuiau picioarele de emoții. Mă simțeam de parcă urma să primesc vreun ambasador de cine știe ce țară exotică. Rochia, până atunci lejeră, părea să se strângă pe mine, și cred că dădeam semne de roșeală, căci femeia se opri, și mă luă de mână.

– Calm, drăguța! Nu vreau să ții companie vreunui intelectual țâfnos! Îmi aranjă frumos colierul fin, roșu, și mă privi cu duioșie. Din spatele ei, un domn înalt, elegant, și carismatic, se apropie.

– Dă-mi voie să mă prezint, sunt Ben! Cred că tu vei fi ghidul meu în seara asta?

Medeea, drăguța de ea, zâmbi dulce. Știa foarte bine cât admir talentul lui Ben Barnes, cât respect îmi impun în general oamenii care își îndeplinesc visele. Se îndepărtă ușor, elegant, lăsându-mă perplexă, cu expresia de copil într-un magazin de dulciuri pe față.

– Stai calmă, nu am nevoie de dădacă. Midi este prea atentă cu mine. Trebuie să fie ciudat pentru o micuță ca tine să aibă grijă de atâția adulți.

Abia în acel moment am realizat că bărbatul din fața mea vorbea română. Fără nici o urmă de accent!  În timp ce îmi reculegeam gândurile mă folosii de atenția distributivă ca să îl analizez: mult mai frumos ca la TV și pe net, asta era clar! Ceva mai înalt decât mă așteptam, dar nu foarte slab. Costumul, perfect! Numai pentru că era pe el! Hainele îi evidențiau postura, fără să îi ia din farmecul ștrengăresc al zâmbetului. Și parfumul…omul, deși părea cu vreo 14 ani mai tânăr, mirosea pur și simplu a masculinitate și eleganță! A genul acela de VIP clasic, a gentleman, cum bine numesc englezii astfel de persoane. Realitatea se strecură prin gândurile mele subtil, și mi-am dat seama că tăceam de ceva timp:

-Iartă-mă, sunt Luciana. Sunt încântată să te cunosc! Iartă-mă că întreb…română? Cum?

– Îmi place să învăț limbi latine, iar Midi a fost scuza perfectă să învăț româna, cât de fluent posibil. De altfel am și jucat cu un român! În ambalaje mici, remarc…Și mute, probabil…lăsat în grija unui copil mut…hm…

– Hai pe aici. Și, ai vrea să bei ceva?

– Surprinde-mă! Dacă poți!

Omul juca dur! Era cu siguranță înaintea mea, într-un joc de-a cine pe cine impresionează probabil…englezul meu preferat, fără accent lingvistic, dar cu unul de superioritate din aerul său! Felina din mine urla să iasă afară, iar eu nu am mai rezistat! Un zâmbet șmecher mi se afișă pe chip, cu decizia de a-mi lăsa fără grai adversarul.

– Vino! L-am tras frumos spre garderobă, unde, în cuier, era paltonul. De rochie nu a fost greu să scap, pentru că sub ea, erau pantalonii foarte bine mulați, cu talia mascată de corset, pe care am ales să îl păstrez. Ajută-mă! Fă-mi firele astea mai lejere! Și, brusc, nu  mai eram cea mută!

– Mă rogi să te dezbrac?

– Nu, te rog să îmi faci viața mai ușoară! Ce te miră?

– Nimeni…

– Ei bine dragule, stai frumos jos, ok? Știu că ești prieten foarte bun al Medeei, așa că bine ar fi să nu te deranjeze asta! Fii atent cum facem! Îmi faci frumusețea asta de corset mai lejeră, și te scot de aici! Înțeleg că ești mare vedetă, că ești Dorian Gray, bla bla. Te admir, crede-mă! Dar vrei surpriză! Nu te pot surprinde ca fiind cineva formal, nu mă caracterizează! Știu că ți se vorbește politicos, dar trebuie să te cobori din aristocrație ca să ne înțelegem, ok?

Între timp, îmi lărgisem singură corsetul, care nu îmi mai dădea postura scorțoasă de mai devreme.

– Ia, fă o fundă! Buimac, omul făcu după cum îi spusesem. Cu mișcări atente, dar oarecum stângace, rearanjă funda care îl ținea.

-Doamne ce parfum poți să ai! Ce e asta? Nici măcar nu pare parfum! E ca și cum aș mirosi o explozie de senzații, nu o fetiță de 17 ani!

– Hei! Am 23! Hai de aici!

L-am luat de mână și l-am tras spre ușă. Acolo, scumpa mea Medeea, îi aruncă din fugă cheile mașinii omului. Păcat că eu nu m-am oprit nici de „La revedere!”

– Unde mergem?

– Surprinde-mă!

Și, spre marea mea surpriză, omul a dat capul pe spate și a început să râdă:

-Știi, te-am văzut mică și timidă, și mută, și am crezut ca ai vreo 15 ani și că mă pot juca cu mintea ta! Silly me! Ești cea mai surprinzătoare româncuță de pe planetă, jur! Sedus de micuța domnișoară!

În capul meu, un sentiment ciudat de frustrare și măgulire în același timp mocnea, și, fără să realizez, mi-au dat lacrimile, uitându-mă perplexă la el. Mi-a realizat reacția târziu și brusc, și s-a oprit, imitându-mi reacția, numai că el roșea secundă după secundă. Mai că îi auzeam inima, îi simțeam parfumul tot mai intens, iar ochii săi intens căprui prindeau o lumină dulce, seducătoare. Înainte să îmi dau seama, mâna mea era în a lui.

– Știi, în seara asta m-ai sedus ca nimeni altcineva, vreodată! Este plină lumea de femei care ar putea să mă excite, să mă surprindă, să mă prostească de-a dreptul! Sunt ușor de dus cu preșul! Însă amestecul ăsta de…de seducție și respect? Este total nou pentru mine! Nici măcar nu îmi dau seama ce pot simți! Este un fel foarte nou de atracție pentru mine!

– Măcar unul din noi nu este mut și copil, nu? Am întrerupt eu discursul.

– Da…exact! Tu ai făcut partea ta de surpriză, nu? Time for me to do the magic!

Și porni zgomotos mașina, printr-un oraș prin care nu condusese niciodată! Noaptea avea să fie foarte surprinzătoare!

Postarea participă la SuperBlog 2012.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *