Campania ‘’TURIST ÎN ROMÂNIA’’

Blog Event începe  o campanie de promovare a turismului românesc care va face parte din categoria TURISM şi care se va numi ‘’ TURIST ÎN ROMÂNIA ’’ .

Ne-am propus să scriem despre  locurile unde putem merge în România, despre locuri mai mult sau mai puţin cunoscute,  dar care au atât de multe lucruri de oferit din toate punctele de vedere.

Echipa noastră  vă  invită să faceţi parte din această campanie şi să ajutaţi la promovarea locurilor frumoase pe care le-aţi vizitat trimiţând poveştile voastre  şi poze de vacanţă pe adresa blogeventro@gmail.com. Poveştile vor fi apoi publicate după verificare şi ne vom rezerva dreptul de a alege articolele. Dacă eşti blogger şi ai o poveste frumoasă atunci vei primi şi link către blogul tău o dată cu publicarea articolului.

Haideţi să facem cunoscută adevărata avere pe care o are România : oamenii şi locurile!

Sustin Campania Turist in Romania

Articole din campania “Turist in Romania”   aici

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “Campania ‘’TURIST ÎN ROMÂNIA’’

  1. Va invit si pe blogul meu in sectiunea Turist in Romania, mai ales ca, incepand de saptamana viitoare (sper) voi avea si o emisiune pe RadioLynx.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *