Concurs Nelida Blog

Concurs organizat de Nelida Mustafa  şi www.book-land.ro

Aşa cum am promis, m-am străduit să fac un concurs pe placul tuturor. Rezultatul strădaniilor mele este concursul în care puteţi câştiga un pachet de cărţi format din :

1.Isaac Bashevis – Singer (Laureat al premiului Nobel) – Sosa
2.Sylvie Anne Golberg – Clepsidra
3.Octavian Sava – Cazul Beilis
4.Iuliana Enache – Tu esti numarul 1
5.Karin Slaughter – Martin Neintelesul

Pachet pus la dispoziţie de către sponsorul nostru www.book-land.ro

Pentru a vă înscrie aveţi la dispoziţie perioada 17 decembrie – 08 ianuarie şi tot ce trebuie să faceţi este să îmi trimiteţi pe adresa de mail n.lyda [ at ] yahoo [ dot ] com o povestioară amuzantă din viaţa voastră alături de datele voastre de contact: Nume, Prenume, Adresă şi Număr de telefon , cu menţiunea “Pentru concursul poveştilor amuzante”. La sfârşitul perioadei de înscrieri toate povestioarele trimise vor fi publicate pe blogul meu însoţite de numele şi prenumele celui care a scris-o.

Toate povestioarele trimise vor fi citite de juriul alcătuit din mine şi reprezentantul www.book-land.ro , domnul Răzvan Bucur.

Câştigătorul va fi ales în data de 9 ianuarie în urma votului juriului mai sus menţionat.

Mult succes tuturor!

P.S.: Pentru a nu exista probleme eu voi răspunde fiecărui mail primit de la voi fără nicio excepţie. În cazul în care nu aţi primit niciun răspuns la mailul vostru în decursul a 3 sau 4 zile vă rog să mai trimiteţi o dată mailul împreună cu povestioara (pentru a primi garanţia că a ajuns unde trebuia)

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Concurs Nelida Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *