Când egoismul dispare

Dimineaţa s-a lăsat un ger crâncen. Pleci de la lucru şi te rogi ca bateria de la maşină să nu te lase baltă. Încet, maşina porneşte. Un necunoscut vine spre tine şi te roagă să-l ajuţi cu puţin curent pentru bateria sa. Nu prea ai chef, dar hai să fie.

Pleci spre casă. La un moment dat rămâi blocat în zăpadă. Obosit şi nervos cobori din maşină şi încerci să ieşi din nămeţi. Zadarnic. Ţi-ar trebui o lopată, dar nu ai. O femeie micuţă trece pe lângă tine şi disperat o întrebi de o lopată. Se oferă să te ajute cu împinsul maşinii, dar e prea fragilă. Aproape te ia râsul când te uiţi la ea, cum să împingă un autoturism de 1400 de kilograme?

Femeia îţi arată unde se află o lopată. Dai puternic la lopată până scoţi maşina din nămeţi. Ai scăpat încă o dată, dar ai rupt lopata. Ruşinat, pui lopata de unde ai luat-o.

Pe la prânz ieşi din nou să dai o cheie. Mai mulţi vecini se roagă de tine pentru curent la baterie. Îţi aduci aminte de femeia necunoscută de dimineaţă şi îi ajuţi pe toţi. Nici nu ştii cum îi cheamă dar cu ocazia asta vă împrieteniţi.

Seara constaţi că bateria ta minune şi-a dat duhul. Sunt -21 de grade. Disperat te uiţi după un ajutor. Vezi un om care şi-a pornit maşina şi îl rogi să te ajute cu puţin curent. Omul ar vrea să te refuze, dar se răzgândeşte. Te ajută să porneşti maşina.

Citeste si:  Familia din ziua de azi

Recunoştinţa îţi înnoadă o lacrimă în gât. Realizezi că toţi suntem neputincioşi în faţa gerului. La noapte se anunţă -25 de grade. Ei, cu ajutorul celorlalţi o să trecem şi peste asta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Când egoismul dispare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *