“Cărămida” de ieri și smartphone-ul de azi, evoluție în doar câțiva ani.

Nu am cunoscut cuvântul “gadget” decât târziu, când am primit și Internet. Nu mai spun că Internetul era nimic pentru nimic, la fel și calculatorul, atunci când eram mic. Dar na, vremurile s-au schimbat și am ajuns și-n 2012. Însă două lucruri electronice mi-au marcat viața până la timpurile prezente.

Primul a fost un telefon Bosch. A fost atât de demult încât am uitat și ce număr avea sau dacă mai avea alt nume pe lângă cel al producătorului. Acela a fost un telefon cu adevărat cărămidă, deși nu era prea gros. Ba chiar avea design curbat ușor, sub tastatură. Dar avea ditamai antena cu care cred că puteai să prinzi orice post TV, dacă o legai la televizor. Și am învățat repede să-l folosesc. Până am ajuns la un telefon mobil Nokia actualmente. Ehe, altceva, Facebook, Twitter, browser-ul rapid. Este cu Windows Phone încă 7.5, dar îmi place. Lumea evoluează și tare-mi place cum au ajuns telefoanele.

Apoi, pe listă vine un aparat foto. Nu-i mai rețin nici ăstuia numele, era clar pe film și pentru a încărca filmul trebuia să tragi de o manetă. Am făcut cred că un film cu el, cap coadă, apoi l-am stricat. Însă a devenit un fel de casetă de păstrat tot felul de lucruri. Și îmi plăcea modelul, părea un Leica tare urât. Mai nou, mi-aș lua un DSLR Nikon. Eh, nu e el prea pentru mine, sau eu pentru el, pentru că mai mereu prefer telefonul pentru poze, dar nu pot spune că nu e o experiență tare interesantă să faci poze cu așa ceva. Plus că, este digital, ceva de necrezut în urmă cu ceva ani. Acum, nu-mi mai aduc aminte nici măcar când am developat ultima poză. Se poate să fi fost una cu vreo coroniță de la școală. Și mai sunt minunățiile astea mici, denumite carduri de memorie. Mai că-ți încarci toată viața, în poze, pe el.Și intră în aparatul foto.

Articol scris pentru SuperBlog 2012

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *