Carti romantice de citit neaparat

Citim pentru a evada, a ne instrui, a ne trece fiori pe sira spinarii, a plange, a reflecta si apoi pentru a visa. Mai ales atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase povesti de dragoste unde eroii se iubesc la nebunie.

Care sunt cele mai frumoase povesti de dragoste de citit?

Fie ca este vorba despre un gen bin definit al comediei romantice, de romante culte, cel mai adesea adaptate pentru cinema, ale caror reprezentanti au devenit un simbol al iubirii posibile sau imposibile, sau chiar despre romane mai recente unde pasiunea este devoratoare, iata o selectie cu cele mai frumoase povesti de dragoste de citit pentru ca iubirea inca mai exista.

The Great Gatsby

Abordarea iubirii si dragostea pe care o are Gatsby pentru Daisy, opulenta, petrecerile, puterea… aici avem o adevarata epoca transcrisa in mod admirabil inr-un roman cult.

Mandrie si prejudecata, Jane Austen

Elisabeth si Darcy, care au inspirat-o probabil pe Helen Fielding si al sau tragic final din Bridget Jones, sunt eroii culti ai acestei povesti minunate.

The Reader, Bernard Schlink

Povestea de iubire dintre Michael si Hannah, un tanar si o femeie mai in varsta care se intalnesc dupa amiaza si care isi insotesc momentele impreuna cu momentele in care Michael citeste, este una din cele mai frumoase de acest gen.

Anna Karenina

Lista cu cel mai frumoase povesti de dragoste nu ar fi completa fara aceasta opera. Anna este o tanara casatorita cu un inalt functionar care, aflata in vizita la Moscova, se intalneste cu un conte, pe numele sau, Alexei Vronski. Se indragosteste repede de el si ramane insarcinata. Oare ce se va intampla cu ea?

Spuma Zilelor, Boris Vian

Aici se spune povestea doua cupluri. Viata lor de zi cu zi, este incet-incet tulburata de o maladie. Este un roman ca un adevarat montagme russe- feerie, bucurie, tragedie, poezie, desirare…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *