Steve and Me – Terri Irwin

„Steve and Me” este un fel de biografie. Scrisă de soția sa, Terri, cartea prezintă viața „vânătorului de crocodili”, începând din momentul în care a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină parteneră de viață.

Fiind la rândul ei o mare iubitoare a animalelor, și militantă convinsă pentru drepturile lor, Terri s-a îndrăgostit de tânărul Steve. Iar cele câteva zile petrecute împreună de cei doi au fost abia începutul unui parteneriat pe viață.

În încercarea de a-și prezenta soțul într-o lumină în care fanii nu l-au mai văzut înainte, autoarea ni-l prezintă pe bărbatul care era gata oricând să își dea viața pentru prietenii săi cei mai buni, familie și pentru animalele pe care le proteja. Facem cunoștință cu un om care avea un fel foarte special de a respecta natura.

Și, mai presus de partea roz a poveștii, eforturile depuse pentru ca toate documentarele de astăzi să existe, luptele duse cu cei de la Protecția Copilului. Pentru că da, au existat lupte cu Protecția Copilului, după ce, în timpul unei demostrații, Steve a vrut să arate cât de inofensivi sunt crocodilii și i-a venit ideea, greșit interpretată drept nebunie, de a-și plimba copilul pe deasupra imensei reptile.

Familia Irwin pare, așa cum este descrisă de Terri, un cuib foarte bine protejat, cu membri foarte legați unul de celălalt, de iubirea pentru viața sălbatică.

Cartea se găsește acum pe la Cărturești. Eu am avut norocul să îmi cadă în mână exemplarul unei colege de facultate, primit cu reducere de la nu știu ce editură, pentru că era client fidel. O recomand din toată inima, chiar dacă nu sunteți fani! Dacă aveți ocazia, citiți-o, doar pentru că știți cine este Steve Irwin! Vă garantez că merită fiecare secundă investită într-o astfel de lectură! Este genul de carte relaxantă, dar plină de emoție, bună de citit într-un week-end ploios, sub o pătură pufoasă, cu o ceașcă mare de ceai fierbinte și un pachet de șervețele alături!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Steve and Me – Terri Irwin

  1. Mi-e dor de adevaratul crocodile hunter..Ce emisiuni tari avea..Chiar nu merita sa plece asa devreme dintre noi…

  2. Asa este, a plecat mult prea devreme! Cartea asta este un fel de ramas-bun de la Terri, o acceptare. Ma bucur ca l-am cunoscut si altfel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *