Cele mai bune oferte de vacanta

Înainte să mă decid spre ce locaţie să mă îndrept în minunatul concediu ce tocmai se apropia, am căutat cele mai bune oferte de vacanta.  Îmi doream să ajung în Insula Eternei Primăveri aşa că Tenerife era destinaţia ideală. Eram entuziasmată gândindu-mă că acolo domină munţii înalţi şi că în sfârşit voi vedea cel mai înalt punct din Spania, şi anume Pico del Teide care are nu mai puţin de 3718 metri. Mi-am luat concediul în luna Noiembrie, tocmai pentru a mă putea bucura de temperaturile de 25-30 grade, în timp ce la noi, nimeni nu ieşea din casă fără căciulă, fular şi mânuşi în mâini. Am căutat pe internet cele mai bune oferte vacante disponibile şi desigur că am găsit una perfectă pentru mine.

Zborul a durat 4 ore. Timpul a trecut foarte repede datorită emoţiilor ce ne cuprindeau de fiecare dată când ne gândeam că ne vom relaxa, vom face plajă, vom putea vizita toate atracţiile turistice şi ne vom bucura de fiecare moment petrecut în acea destinaţie exotică.

Ne-am cazat la Flamingo Club, un hotel de 3 stele, localizat în Costa Adeje, la 26 de kilometri de centrul oraşului Tenerife, numai bun pentru oferte vacante. Am fost impresionaţi de tot ceea ce ni se pune la dispoziţie, iar când spun asta mă refer de la umbrele de plajă până la restaurante cu specific chinezesc, italienesc, mexican, japonez, plus multe altele. Mâncarea era deosebit de gustoasă şi diversificată, cu tendinţe clare din Spania continentală şi cu accente din bucătăria sud-americană.

Imensitatea varfului Pico del Teide de 3 718 m altitudine, impresionantul crater, precum şi formaţiunile de roci “sculptate” de natură taie rasuflarea oricarui vizitator. Simbol al insulei, varful Pico del Teide era considerat în trecut un stâlp care sprijina cerul. La coborâre se poate face o scurtă oprire pentru a vizita cea mai mare expoziţie de perle din Europa.

Una din plajele cu nisip negru din Tenerife este plaja “Playa de la Arena”. Acesta se află la aproximativ 35km de statiunea Playa de las Americas, iar calitatea nisipului şi a apei sunt excelente. Plaja este decorată cu distinţia “Blue Flag”.

Aqualand Costa Adeje, este un parc de distracţii şi delfinarium situat în zona Costa Adeje.

Las Aguilas Jungle Parks, situat pe dealurile din spatele staţiunii Los Cristianos, se intinde pe o suprafata de 75.000 de metrii pătrati. Vizitatorii au parte de spectacole pe cinste din partea animalelor găzduite de Las Aguilas – Jungle Park. Aici există păsări de prada şi exotice. Pot fi admiraţi lei, tigri, jaguari, pantere, cimpanzei, urangutani, suricate, zebre şi multe altele.

Această vacaţă poate intra în categoria vacante ieftine, comparativ cu alte destinaţii mult mai exotice dar Tenerife este un colt de lume minunat, sunt atât de multe locuri de vizitat şi admirat încât timpul pare mult prea scurt şi nu ştii încotro să te îndrepti pentru a apuca să vezi măcar câte puţin din toate.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *