Cata incredere avem in noi?

“Când te opreşti să alergi după lucrurile greşite, le dai lucrurilor bune şansa de a te găsi…”
  •  Să fii ceea ce eşti…
Una dintre cele mai mari provocări în viaţă este să fii tu însuţi, într-o lume care încearcă să te facă precum toti ceilalţi. Cineva va fi întotdeauna mai frumos ca tine, mai deştept sau mai tânăr, însă nimeni nu poate fi ca tine. Nu te schimba ca oamenii să te placă. Fi tu insuţi şi oamenii potriviţi te vor iubi pe tine, cel adevărat.
  • Probleme…
Înfruntă-le cu capul sus. Nu, nu va fi usor. Nu este nicio persoană în lume care poate depăşi fără greşeală toate complicaţiile cu care viata ne pune faţă în faţă. Nu suntem făcuţi să rezolvam instant toate probleme apărute. Nu aşa am fost creaţi. De fapt, am fost creaţi să ne supărăm, să ne întristăm, să fim răniţi, să ne împiedicăm şi să cădem. Pentru că tocmai ăsta este întregul scop al vieţii – să ne înfruntăm problemele, să învăţăm din ele, să ne adaptăm şi să’ le rezolvăm în timp. Ăsta e, în cele din urmă, modul în care devenim persoanele care suntem.
  • Nevoile proprii…
Cel mai dureros lucru este să te pierzi, pe tine ca persoană, atunci când iubeşti pe cineva prea mult. Şi să uiţi că şi tu eşti special. Da, ajută-i pe ceilalţi, dar ajută-te şi pe tine. Dacă există vreodată vreun moment perfect pentru a-ţi urma visul sau pentru a face ceva care contează pentru tine, acel moment e acum.
Relaţiile trebuie alese înţelept. Este mai bine să fii singur decât într-o companie neplacută. Nu trebuie să te grabeşti. Dacă trebuie să se întample, se va întampla – la timpul potrivit, cu persoana potrivită şi din motivele corecte. Îndragosteşte-te pentru că aşa simţi, nu pentru că te simţi singur.
  • Relaţii noi …
Vei învăţa că în viaţă oamenii pe care-i întâlneşti, îi întâlneşti cu un scop. Unii te vor testa, unii se vor folosi de tine, unii te vor învăţa câte ceva. Dar, cel mai important, vor fi şi câţiva care vor scoate la iveală tot ce-i mai bun din tine.
  • Nu te mustra pentru greşelile vechi…
Putem iubi persoanele nepotrivite şi putem plânge pentru lucrurile greşite, însă, indiferent ce întorsătură ia viata, un lucru este sigur: greşelile ne ajuta să găsim acele persoane şi acele lucruri care sunt potrivite pentru noi. Toţi greşim, toţi ne zbatem şi chiar toţi regretăm anumite lucruri din trecutul nostru. Orice lucru care ţi se întâmplă, bun sau rău, te pregăteşte pentru un moment care urmează să vină.
  • Frumusetea bucuriilor mărunte…
Bucură-te de lucrurile mărunte pentru că într-o zi te vei uita înapoi şi vei descoperi că ele erau de fapt lucrurile importante. Cele mai bune perioade din viaţa ta vor fi acele momente mici, aparent neimportante, pe care le-ai petrecut râzând cu cei care contează pentru tine.
  • Lucrurile sunt minunate, atunci când nu sunt…
Este în regulă să te împiedici din când în când. Nu trebuie să te prefaci sau să demonstrezi mereu că eşti puternic. Nu ar trebui să fii preocupat nici de ceea ce cred ceilalţi – plângi, dacă simţi nevoia – este sănătos să îţi verşi lacrimile. Cu cât mai curând vei face asta, cu atât mai repede vei fi pregătit să zâmbeşti din nou.
  • A invinui pe altii pentru necazurile tale…
Îţi vei realiza visele în măsura în care îţi vei asuma responsabilitatea pentru viaţa ta. Când îi învinuieşti pe alţii pentru lucrurile prin care treci, le predai lor controlul asupra acelor părţi din viaţa ta.
  • Concentrare pe ce vrei sa se intample…
Concentrează-te pe ce îţi doreşti să se petreacă. Gândirea pozitivă este ingredientul de bază al oricărei poveşti de succes. Dacă te trezeşti în fiecare dimineaţă gândindu-te că ceva minunat ţi se va întâmpla în ziua respectiva şi esti puţin atent, vei observa destul de des că ai avut dreptate. 

 Viaţa este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care nu merită. Dacă cineva te vrea în viaţa lui, îţi va face loc în ea, nu trebuie să te baţi tu pentru un loc acolo.
Nu încerca să te bagi cu forţa în sufletul cuiva care trece cu vederea valoarea pe care o ai.
Aminteste-ţi mereu că prieteni adevăraţi nu-ţi sunt cei care sunt lângă tine când eşti fericit, ci cei care îţi sunt aproape când ţi-e cel mai greu.
via mail
Articol scris si pe blogul personal.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Cata incredere avem in noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *