Bărbat sau femeie?

Guest post de Adina Stoia – 

Ne naştem femei.

De mici, suntem îmbrăcate în rochiţe roz, pantofiori de lac, codiţe lungi, feminismul trebuie impregnat. Creştem şi trecem printr-o perioadă de rebeliune: adidaşi, blugi, tricouri largi (unele rămân aşa tot restul vietii- nu că ar fi rău!!!), apoi urmează cochetăria că deh, apar hormonii. Machiaje, accesorii, pensat, epilat (’tui mama ei de ceară!). Dar rezistă femeia şi pentru frumuseţe sacrifica orice. Urmează trădările în dragoste: prea mulţi porci, misogini, rataţi, inculţi.

Într-un final, apare şi un EL mai potrivit. De aici, se despart femeile în două categorii: femei proaste şi femei puternice. Proastele devin supuse- încep baletul în jurul bărbatului: păpica, spălat, călcat, înghiţit rahat etc. Şi cele puternice, şi inteligente totodată, care parcă şi-au pierdut din feminitate când, metaforic sau nu, dau cu pumnul în masă şi împart sarcinile în mod egal. Din păcate, de chinurile facerii nu scapa niciuna (exceptându-le pe cele care nu vor urmaşi). Plânsete în miez de noapte când somnul e mai dulce, servici, treburi casnice (împărţite sau nu, tot e dificil), treaba noapte că bărbatul îşi cere dreptul, educaţia copilului ulterior, menţinerea echilibrului în familie şi aşa mai departe. Ne rezumăm la atât ca să nu scormonim rahatul că pute.

Citeste si:  Fotografie. Sau puţin despre eforturi.

Ne naştem bărbaţi.
Şi Doamne, bine e!

De mici, nu contează îmbrăcămintea, nu au probleme cu dureri fizice, nu trec prin probleme emoţionale prea profunde că are baltă peste (asta până în momentul în care apare EA). De aici bărbaţii se despart în multe categorii (varianta prost nu o mai includem că ea se subînţelege şi desfăşoară pe toată perioada vieţii): porci, misogini, indiferenţi, şmecheri, inculţi, copilu’ lu’ mama, neadaptaţi, imaturi… Să mai continui?

Bărbatul trebuie cizelat asemenea animalelor sălbatice. Cum îl înveţi, aşa îl ai. Eşti permisiva? Ţi se suie-n cap şi orice ai face nu e suficient: nu faci mâncare că mă-sa, nu ţii casă ca mă-sa, mă-sa a crescut altfel copii, ea ştia ce e aia educaţie, nu salon de înfrumuseţare, mă-sa-n sus, mă-sa-n jos. Dacă îl educi cum trebuie, mai ai şanse să trezeşti sporadic câte un sentiment de ruşine, respect, chiar dacă sub o mască a orgoliului. Se pretind a fi capul familiei şi nu al organului de declin fizic, iar pentru asta pretind respect.
Există şi categoria celor care pun botul-vorba vine- şi se îndrăgostesc, rar mai ştiu ei ce e iubirea adevărată, că o rădăcină preistorică uitată într-un colţişor din gena lor. Dar cu cei din categoria asta nu e mare bătaie de cap.

Citeste si:  Fructul interzis – tentatiile de la tot pasul

O femeie inteligenta întotdeauna face ce vrea din bărbat pentru că vorba aia: ’Ce face pizda din om, nu face nici drujba din pom’! Deci femeilor, oricât de îndrăgostite ajungeţi, nu deveniţi proaste sub nicio formă!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

9 thoughts on “Bărbat sau femeie?

  1. Fetelor, multumesc pentru sustinere! Vad ca baietii se abtin :)) cu exceptia lui Sorin care e obiectiv! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *