Zeii din carton sub ploaie

Și gata cu titlurile.
Și gata cu titlurile.

“[…] era o poveste incredibilă, dar era o minciună”, acesta e un fragment din mărturisirea lui Lance Armstrong cu privire la dopaj. O minciună, deci. Nu ar trebui să-l judece nimeni pe ciclist, după cum spune, a făcut totul pentru a câștiga. Poate puțin prea mult.

A fost un zeu care a stabilit destul de multe standarde. A devenit cavalerul bicicletei, alergătorul pe două roți. Mi-aduc aminte că prima dată când am aflat mai multe despre el a fost la o emisiune care acoperea modificare motocicletelor. Voia una pentru fundația lui Livestrong. A obținut-o. Îmi aduc aminte că au proiectat rezervorul după casca lui, iar undeva pe motocicletă au marcat titlurile lui. Au făcut o emblemă în plus, pentru că era pe cale să mai câștige un titlu. Și l-a câștigat, dar doar cât să le piardă pe toate acum.

El a fost un zeu al sportului, dar ca orice zeu din acest domeniu a făcut o prostie. Și-a pus mâna pe gât și a strâns. Venele i s-au zbătut sub mână, a simțit cum se sufocă, apoi a murit. Și a renăscut ca om, un om pătat de alt păcat decât cel originar, și anume al dopajului. Este un stigmatizat, cum ar veni. Maradona l-a primit lângă el, acolo unde mai sunt mulți alții. S-au aliat în clubul foștilor zei și-și beau în tihnă berea în bodega lor la masa pe care stau postate performanțele.

Continuarea este disponibilă aici, la sursă.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *