Anvelopele de iarnă – colacul de salvare al şoferilor?

A venit iarna… Ce înseamnă asta? Zăpadă. Care este cel mai mare coşmar al şoferilor? Drumurile înzăpezite, poleiul şi gheaţa. Dar, aleşii noştri au găsit o soluţie, „practică” pentru a le mai alunga din coşmaruri şoferilor: de la 1 noiembrie toate maşinile trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă. Toate bune şi frumoase, tot românul şi-a cumpărat anvelope, cu mic cu mare, cu Dacie, cu tir.

Vin primele zăpezi sau precipitaţii mixte şi cei de la Deszăpezire sunt luaţi prin surprindere că de obicei (de parcă au trăit toţi în Honolulu şi nu ştiu că în România primele zăpezi pot apărea în octombrie) şi sunt raportate primele incidente sau accidente rutiere.

Dacă deschideţi televizoarele şi vă uitaţi la buletinele de ştiri veţi auzii: “Un şofer care NU AVEA MAŞINA ECHIPATĂ CU ANVELOPE DE IARNĂ a derapat şi…”. Helllllăăăăăuuu, lume bună. Anvelopele de iarnă nu sunt şenile de tanc, nu sunt colace de salvare. Degeaba îşi echipează şoferii din România maşinile pentru iarnă, dacă drumurile sunt acoperite de gheaţă din cauza celor care ar trebuii să se ocupe de ele. Degeaba ai anvelope de iarnă dacă şoseaua a devenit un patinoar (cei care au carnet ştiu foarte bine ce înseamnă acest lucru). Singura soluţie ar fi ca toţi şoferii cu anvelope de iarnă, care circulă pe drumuri care nu sunt curăţate (şi mai plătesc şi Rovinietă) să se oprească şi să îi aştepte pe cei de la deszăpezire astfel încât să nu se producă accidente (lucru imposibil).

Citeste si:  Calatorii frumoase, de facut macar o data in viata

Şi astfel, aleşii noştrii au reuşit să scape de, chinul” deszăpezirii drumurilor, obligându-i pe şoferi să îşi cumpere, anvelope salvatoare” şi lăsând drumurile patriei acoperite de nămeţi de câţiva metri. The end.

 P.s. Cel mai grav este faptul că iarna încă nu s-a instalat. Să vedem atunci ce explicaţii mai găsesc cei de la Drumuri şi Poduri pentru şoselele blocate şi accidentele în lanţ (sperăm să fie cât mai puţine).

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *