Ce inseamna sportul airsoft?

ce inseamna airsoft

Ai auzit vreodata de paintball? Airsoft este similar, cu exceptia faptului ca nu exista vopsea implicata, si utilizeaza bile din plastic de mici dimensiuni. Pistoalele airsoft declanseaza un proiectil mult mai mic decat un pistol de paintball, ceea ce le face considerabil mai sigure si mult mai putin dureroase atunci cand lovesc un jucator.

Numele sportului a fost inventat de compania de arme Daisy BB pentru a comercializa o pusca BB nou creata, folosind proiectile de plastic, in locul celor metalice. Aceste BB-uri noi de plastic s-au dovedit a fi mai sigure atunci cand se trage spre oponenti. Jocul s-a extins pana acum la sportul pe care il stim astazi, cu arme mai sofisticate, cu arme mai precise si cu BB-uri mai sigure.

Airsoft este un sport de lupta modern sau un hobby recreational in care participantii elimina adversarii prin lovirea reciproca cu bile nemetalice sferice, lansate dintr-un pistol cu aer comprimat (sau pistol Soft Air). Participantii la Airsoft organizeaza intalniri, fie in interior, fie in aer liber, pe campurile de lupta dedicate pentru a juca o varietate de jocuri, variind de la scenarii organizate, simulari militare sau evenimente istorice. Situatiile de lupta de pe campul de lupta implica adesea utilizarea unor tactici militare comune pentru a atinge obiectivele stabilite in fiecare joc. Participantii folosesc de obicei diferite tipuri de arme concepute ca replici ale armelor de foc reale, uneltelor tactice si accesoriilor folosite de organizatiile militare si de politie, inclusiv pusti airsoft cu luneta care pot fi achizitionate din magazinul Airsoft.

Spre deosebire de paintball, airsoft foloseste BB-uri rotunde de 6 mm din plastic dur. Armele folosite sunt replici la scara larga ale armelor lumii reale.

Armele folosite pot fi clasificate in trei tipuri principale: cu arc, gaz (CO2, gaz verde) si arme electrice automate (AEG). Mecanismul alimentat cu arc trebuie sa fie invartit cu mana de fiecare data inainte de tragere. De asemenea, trag cu o viteza mai mica decat cele cu gaz sau armele AEG. Armele cu gaz pot folosi diferite gaze pentru a le actiona, cum ar fi canistre de CO2, gazul verde sau propanul. O arma automata electrica este o arma, cel mai adesea in stil pusca, care foloseste o baterie si un motor pentru a alimenta mecanismul cu arc. Pusti arisoft cu gaz, CO2 si electrice pot fi achizitionate din Magazin Airsoft .

Armele au tendinta de a functiona la 350fps-500fps sau mai mare, in functie de pistol si de producator. BB-urile folosite sunt in primul rand bile de dimensiune de 6 mm din plastic. Ele vin in diferite greutati si branduri, precum si in stil biodegradabil.

Pe langa arme, unul dintre aspectele legate de Airsoft, care atrage multi jucatori, este gama imensa de echipamente militare tactice disponibile. Incepand cu ochelarii de protectie si terminand cu cele mai mici detalii ale articolelor vestimentare, echipamentul tactic ofera jucatorului protectia necesara pe campul de lupta.

Sistemul Onorabil

Jocul Airsoft foloseste un sistem de onoare, prin care jucatorii se bazeaza pe onestitatea reciproca pentru a recunoaste ca au fost loviti, deoarece, spre deosebire de vopsele, bilele din plastic nu lasa o marca de suprafata care poate fi vazuta de la distanta. Prin urmare, arbitrii sunt importanti pentru jocul corect.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *