Motivele pentru care trebuie sa vizitati Italia

roma01Pentru ca m-am gandit destul de multa vreme la concediul de anul trecut, am hotarat in final sa aleg Italia. Stiam ca Italia este universul artei si al muzeelor si din acest motiv am considerat ca este absolut necesar sa vizitez aceasta destinatie, cel putin o sigura data in viata.

Oricum ar fi, as spune ca indiferent cat de mult as vizita intr-un concediu, imi ramane mereu altceva nou si interesant care merita sa fie vazut. Din acest motiv aleg sa imi mai petrec macar 2 vacante in Italia.

Turul concediului a inceput de la Roma. Stiam ca sunt foarte multe lucruri de vazut asa ca am considerat ca trebuie sa fie o prioritate. Bugetul nu era foarte mare asa ca am cumparat bilete avion Roma la un pret redus. Am dispus de tot confortul si am calatorit asa cum mi-am imaginat inca de acasa. Fantana_dorintelor_Roma_0

Roma este din punctul  eu de vedere o adevarata capodopera care isi pastreaza maretia celor 500 de ani in care este considerat centrul lumii. Foarte multe vestigii care reusesc sa ia privirea trecatorilor si cu un istoric absolut remarcabil. Enumeram Colosseumul sau Panteonul dar si splendida Fontana di Trevi, Piaţa şi Basilica San Pietro, Capela Sixtina sau cetatea Vaticanului. Oricum ar fi, istoria acestui oras si a fiecarei stradute care apartine Romei sunt de-a dreptul fabuloase.

Am continuat cu Verona pentru ca stiam inca din Romeo si Julieta ca este orasul dragostei si a iubirii. Vroiam sa stim mai multe lucruri despre acest oras asa ca am patruns intr-o epoca veche, intr-un spatiu cochet, cu palate elegante, piete medievale dar si vestigii antice.

Venetia este cu siguranta unul dintre cele mai spectaculoase orase ale lumii si nu doar al Italiei. Probabil ca stiti ca este vorba despre un oras constuit din piatra pe apa, care a devenit in prezent una dintre cele mai romantice destinatii. Venetia este o superba capodopera arhitecturala, impanzita de biserici, palate si alte asezaminte pline de lucrari ale unor artisti importanti ai lumii. Palatele minunate si spectaculoase se aliniaza pe cel mai mare si mai frumos canal venetian, Canal Grande, o dovada a bogatiei si puterii Republicii Benetiei, care a exista si a rezistat aproape un mileniu.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *