Muzeul Figurilor de Ceara Otrazhenie?

tsverskayaBinecunoscutul muzeu al figurilor de ceara Madame Tussaud din Londra primeste in fiecare an o multime de vizitatori. Daca ne aflam in Londra sau in alt oras al lumii in care aflam ca exista un muzeu al figurilor de ceara vom dori sa-l vizitam.

Aflam ca si in Moscova ar exista un astfel de muzeu. Si totusi…

Exista cu adevarat Muzeul Figurilor de Ceara Otrazhenie din Moscova, situat pe 2 Ulitsa 4-Ya Tverskaya-Yamskaya?

Pe net circula informatii despre el cum ca ar fi fost construit in 1897 ca replica a celebrului Madame Tussaud. Se spune ca ar detine cea mai mare colectie de figuri de ceara cu personalitati din lume, printre care Adolf Hitler, Mikhail Gorbachev, Ecaterina cea Mare, Ivan cel Groaznic si altii.

Insa, daca vizitezi Moscova si cauti Muzeul la aceasta adresa, trecatorii pe care-i vei intreba vor da din umeri. Si nu vei gasi nici o cladire a muzeului pe strada la aceasta adresa. Ai impresia ca poate cineva a inventat acest muzeu si a scris despre el pe net. Insa prea aparea in multe locuri.

De ce nu exista muzeul?

Pentru ca de fapt nu a fost vorba de un muzeu ci de o expozitie care a fost acolo o vreme insa mai apoi s-a mutat la Suzdal.

Citeste si:  Unde petrecem Revelionul?Sibiu (IV)

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *