Cele 10 evidențe ale poporului român. De la Burebista încoa’.

Niște băștinași care s-au chinuit să pară muncitori cât timp erau trași la fotografie.

Românii sunt pe treaba lor în general, dar uneori se mai lovesc de câte ceva. Ei bine, atunci intră în acțiune o evidență de-a românului. Ea e ca o poruncă din Decalog, doar că mai bine respectată, mai strașnic aplicată. Iată-le pe cele 10 ale oricărui român. Să le păstrați și dați-le și altor români de pretutindeni.

Niște băștinași care s-au chinuit să pară muncitori cât timp erau trași la fotografie.
Niște băștinași care s-au chinuit să pară muncitori cât timp erau trași la fotografie.
– nu mă dezic neamului și rasei: poză șmanglită de pe net –

1. Evident că politicienii te mint, dar trebuie să-i crezi, să te cerți cu vecinii, neamurile, familia în funcție de ce zic ăia și niciodată să nu ții cu nimeni, doar cu ăla care face mai bine pe victima.

2. “Evident, dragă, că nu te-am înșelat cu curva aia” trebuie spus orișicând soția suspectează că ați fi belit scoarța stejarului în altă pădure decât a ei.

3. Evident că e cald, dar trebuie să-mi anunț toți prietenii de asta, că poate ei sunt sub aer condiționat și nu știu în ce coduri se scaldă și ce toropeală îi paște.

4. Evident că nu știu multă carte, că n-am cultură generală, dar asta nu mă poate opri din vorbă, doar am libertatea de a spune ce vreau, kiar dak o fak prost.

5. “Evident, mamă, că nu e mai mare decât mine, anul trecut a terminat liceul” trebuie spus de fiecare dată când mă-ta simte că scalzi mistrețul grizonat în cotețul tău. Anu’ trecut a terminat liceul, la seral, între două schimburi în Obor la vândut de telefoane/țigări.

6. Evident că tu ești muncitor și nu uiți de unde ai plecat, nu furi și nu minți, dar când se întâmplă asta e din cauză că “nu am putut altfel, cuaie!”. Tu n-ai vrea un trai facil, ci cu truda care înnobilează, vrei să fii un model pentru copiii tăi.

7. Evident că ai o slujbă de căcat, câștigi mai puțin decât un somalez în concediu neplătit și muncești mai mult decât robii la piramide, dar nu trebuie să pleci, pentru că firma se duce dracului.

8. Evident că nu te înțelegi cu mă-ta și tac-tu, ei sunt niște obtuzi idioți care doar te manipulează dându-ți bani, făcându-ți toate poftele și sperând să ajungi ceva mai mult decât vânzătoare la papuci în Dragonul Roșu.

9. Evident că nu ești curvă, dar dacă ar fi să fii, tu ai fi una cu standarde, cu preț decent, nu te-ai da la salam bărbos pe o shaorma de pui.

10. Evident că tu ești un poet, luptător eroic, patriot și un om deștept, dar literatura moartă, victoriile futile și rezultatele de la bac sau facultăți sunt doar excepții pentru a confirma ceea ce știe toată lumea.

Bonus! Ce n-a dat Dumnezeu, dă Sfântu’ Așteaptă! A 11 evidență numai bună de a fi acolo.

11 (unșpe). Evident că nu ești rasist, deși vorba ta preferată e “să moară toți, ardi-i-ar focu’ de țigani!” și să nu mai spun că nu ești xenofob, deși zicerea de bine preferată e “afară cu bozgorii din țară, sugea-mi-ar plua de jegoși!”.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *