Serial Blogevent pentru agățat: azi, studente

sani mari
sani mari
Când o dai între ăștia doi, zici că ești prins în strâmtoarea Gibraltar.

Pe 1 octombrie încep facultățile și mereu e rost de agățat studente. În mare, sunt venite din provincie, nu știu ele multe, cred multe și nu ai nevoie de inteligență prea mare pentru a le zdruncina coșu’ cu merinde. Dar sunt, în fiecare facultate, cam 20% din studente, unele fete istețe, descurcărețe, pe care nu le prostești cu bomboane din cuvinte. Restul, numai bune de pedalat.

Studenta la Drept:

O iei ușor, știe cum să te bage la viol, o iei calm, ea oricum se crizează ușor, și niciodată nu intri în dezbateri logice cu ea. Știe sau nu, ea e gata să muște din tine (la propriu!) numai să n-ai ultimul cuvânt, pledoaria cum o numește ea. Fii ușor erudit cu filosofii romani, că dreptul roman o terorizează, să pară măcar că o înțelegi. Și nu aduce vorba de procese celebre, ea știe că ar fi făcut altfel și ar fi câștigat.

Replica: Da-ți-aș un verdict cu ciocănelul!

Studenta la Litere:

Ea e citită, nu că ar vrea, dar i se dă. Citește în prostie, gândește în litere, în autori, în tot felul de sintagme. Ei tre’ să-i faci metafore. Nu merge: “Bei o cafea?”, ci merge o “vrei să-ți umpli sufletul și trupul cu aroma și voluptatea cafelei?”. Adică la ea bagi multe cuvinte, semi-pompoase, maximum de cuvinte pentru minimum de informație.

Citeste si:  Adrian Năstase, unde te vezi pentru doi ani?

Replica: Hai să-ți plimb verbul tare prin pântece.

Studenta la Jurnalism:

Cu ea e bine să fii un tip verificat din trei surse, de regulă merge Caragiale, Eminescu și Vlaicu (pe bancnote) sau trei colege de-ale ei. Vrea, așa, să nu pară că e ușuratică, ea bagă background în relație, nu e de-aia pe surse. Nu tre’ să pari mai isteț ca ea, că se supără și fie stă îmbufnată (deci nu lugu-lugu), fie latră la tine ca moderatoarele de emisiuni.

Replica: Vino la mine în internship pe trei luni. Da, îți dau foaie de practică.

Studenta la Medicină:

Ea e bună, este fata care învață, care știe să prepare droguri, care știe să te scape de mahmureală și știe de ce ai negii ăia urâți pe p. și nu se teme de o blenoragie. Însă poți da și de alea idioate. Dacă nu știe să facă droguri, n-o lua. Cu ea tre’ să nu fii medicinist, că are destui pe lângă ea. Scoate-o din biologia, anatomia și practica odioasă în care e băgată și gata.

Replica: Vârâ-ți-aș termometrul la fierbințeală.

Sudenta la Politehnica:

La dracu’, astea-s mai rare ca OZN-urile! Dacă prinzi una decentă, fute-o, bă! Am văzut mai multe poze cu monstrul din Loch Ness și marțieni, decât cu fete drăguțe de la Poli.

Citeste si:  Jucariile de la Nichiduta.ro - pentru copii energici si jucausi

Replica: Lasă-mă să-mi bag dioda și o să vezi că circuitul merge.

Până vineri, vine și articolul despre agățatul elevelor de liceu. Și nu, nu se face, așa, orișicum.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Serial Blogevent pentru agățat: azi, studente

  1. Mai sunt studente: la psihologie, la sociologie, la stiinte politice. LA ASE.. (specie separata)…

    astept continuarea :)

  2. Si studenta la geografie sau turism =))) sau comert =)) ohooo cate sunt. mai bine faci asa cu epidsoade :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *