Insule paradisiace de descoperit in Europa

Nisip fin, un cocktail in mana, soarele care ne incalzeste pielea si briza racoroasa a marii…suna a paradis, nu-i asa ? Vestea buna – nu trebuie sa mergi prea departe pentru a-l atinge, descopera cateva insule paradisiace din Europa.

Mykonos. Fara indoiala, Mykonos este una din cele mai frumoase insule din Europa. Situata in marea Egee, este vorba despre una din cele mai populare destinatii din Ciclade in randul turistilor in cautare de relaxare intr-un peisaj de vis, populat de golfulete cu apa azur. In plus, pe insula Mykonos viata de noapte este animata. O insula care ii face cu siguranta concurenta unei alte destinatii cunoscute, Ibiza.

Odata ajuns aici vei gasi plaje de exceptie, restaurante care ofera mancare delicioasa si o multime de spectacole la care poti asista – yahturi, vile de vis, hoteluri de lux si celebritati care se bronzeaza pe plaja.

Malta. Datorita golfurilor sale pitoresti si apei marii in multiple nuante de albastru, aceasta insula din Mediterana are o multime de oferit vizitatorilor sai. Un sejur la Malta este garantia petrecerii unei vacante paradisiace. Aceasta insula micuuta din Mediterana reprezinta un veritabil melting-pot cultural si religios. Initial ocupata de cartaginezi, apoi de romani si arabi, in cele din urma insula a cazut sub jugul imperiului britanic pana in anul 1964. Influenta britanica este inca prezenta pe insula. Valetta, capitala insulei te va fermeca cu arhitectura sa frumoasa, cu stradutele intortocheate si numeroasele magazine.

Ibiza. Cunoscuta in special pentru viata de noapte, Ibiza are mult mai multe lucruri de oferit decat numeroasele cluburi de noapte. De ce merita aceasta insula din Baleare un loc in topul celor mai frumoase insule din Europa? Datorita golfurilor si plajelor care se numara printre cele mai frumoase din Mediterana. Benirras este o plaja care ofera ape translucide, ideale pentru snorkeling. Cele mai cunoscute locuri de distractie din Ibiza sunt Amnesia, Eden, Pacha sau Privilege.

Corsica este o alta insula paradisiaca din Europa. La Porto Vecchio vei descoperi cateva din cele mai frumoase plaje inconjurate de paduri de pini – Palombaggia, Santa Giulia sau Cataraggio. Daca te-ai plictisit de plaje de nisip fin Corsica gazduieste o multime de sate pitoresti precum Corte, capitala secreta a insulei. Un alt motiv pentru care Corsica este consderata una din cele mai frumoase insule europene – Bonifacio, un oras construit pe o stanca calcaroasa, la 70m inaltime deasupra marii.

Sardinia ar merita sa ocupe primul loc in topul celor mai frumoase insule din Europa atat este de frumoasa. De ce este Sardinia mai frumoasa decat altele? Deoarece adaposteste o imensa rezerva naturala protejata si gazduieste o fauna si flora diversa. Iubesti natura? Atunci regiunea Capo Comino in partea de nord-est a Sardiniei iti va placea cu siguranta. Grotele lui Neptun au fost pe vremuri accesibile doar pe cale maritima pana in anul 1959. In ceea ce priveste plajele paradisiace, Sardinia nu se lasa. La San Teodoro si Budoni le vei gasi pe cele mai frumoase.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *