Vila Edy din Buşteni

Probabil vă gândiţi de ce aş promova o vilă. Ei bine am dat de această vilă accidental. Am intrat pe site-ul acesteia, şi am zis să mă uit ce oferte ar avea. Site-ul încă nu e pe deplin actualizat, ofertele de Crăciun şi Revelion încă fiind prezente, însă au acolo şi o ofertă unică pentru cei ce vor dori să se cazeze în „extra sezonul de sărbători”. Vila este nouă, construcţia sa a fost finalizată în 2010, aceasta având 3 stele, stilul modern al clădirii fiind atractiv persoanelor ce nu doresc neapărat o cabană mult prea tradiţională.

Vila vă mai pune la dispoziţie gratuit sală de tenis de masă , grătar în aer liber, terasa amenajată rustic, darts, living, încercand să ofere turiştilor cat mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber.

Camerele, în număr de 15, au cate 2 locuri fiecare, toate echipate cu pat matrimonial. Acestea sunt clasificate cu trei stele și dispun de duş în cameră, tv prin cablu, internet wireless , balcon. Pentru familiile care călătoresc cu copii, există posibilitatea montării unui pat suplimentar în cameră fără alte costuri suplimentare la cazare.

Pensiunea este construită în apropiere de pădure, astfel că dacă doriţi să mergeţi într-o drumeţie, o puteţi face foarte uşor.

Tariful pentru o cameră este de 140 RON/ noapte.

Preţul mi se pare unul foarte bun, dat fiind faptul că vila este nouă, este aproape de un drum principal, şi anume DN1, iar camerele sunt foarte frumoase cu priveliști minunate asupra masivului Caraiman şi pădurii de brazi din vecinătatea vilei.

Adresa vilei este Str. Zamora Nouă, Nr. 23. Buşteni, iar pentru rezervări sunaţi la Iacob Andrei 0744 322 709

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *