Cele mai bune pluginuri WordPress pe care sa le folosesti in anul 2023

Te intrebi ce Pluginuri WordPress ar trebui sa folosesti la tine pe site? Trebuie sa stii ca exista un numar mare de plug-ins sau extensii de copiat pentru WordPress. Toate au utilitatea lor, dar uneori este destul de greu sa faci o alegere in aceasta jungle digitala.

Iata cateva dintre ele pe care sa le folosesti in anul 2023.

Yoast SEO

Este una din cele mai importante extensii atunci cand vrei sa optimizezi SEO-on page pe WordPress. Cu peste 5 milioane de instalari active, este o extensie de referinta care exista atat in versiune gratuita, cat si in versiune cu plata. Acest instrument ofera feedback in timp real cu privire la textul unei pagini si permite utilizatorului sa adapteze continutul pentru a obtine cea mai buna clasare in rezultatele unei interogari introduse pe Google.

Redirection

Destul de des intalnite in cadrul referentierii SEO, redirectionarile 301 pot sa o afecteze pe aceasta atunci cand exista si unele erori. Extensia eponima conceputa pentru WordPress a drept vocatie de a ajuta administratorii de site-uri sa corecteze unele erori legate de Redirectionarile 301.

Rank Math

Rank Math este o extensie WordPress o extensie WordPress cuprinzatoare pentru SEO atunci cand vorbim despre un site web. Cu peste 15 module, instrumentul permite utilizatorului sa le activeze doar pe cele care par relevante pentru site-ul pe care este instalat. Exista multe functionalitati si configuratii posibile ale modulelor integrate in Rank Math. Printre acestea se numara modulul Content AI, care este capabil sa genereze sugestii in timp real privind optimizarea SEO a continutului din editorul de text, instrumentul de analiza SEO avansata care preia informatii din Google Search Console, urmarirea clasamentului paginilor dvs. pe Google in raport cu concurenta etc.

Citeste si:  Reflexe de adoptat atunci cand vrei sa publici un articol in Wordpress

XML Sitemaps

Este o extensie care permite cartografierea unui site Web si a paginilor sale cu scopul de a ajuta robotii de indexare pentru motoarele de cautare in sarcinile lor. crearea unui sitemap prezinta interes mai ales atunci cand vine vorba despre referentierea SEO. Este un must have pentru universul WordPress.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *