5 aspecte la care sa fii atent atunci cand vizitezi o garsoniera

blogevent

Vizitarea unei garsoniere este de-a dreptul esentiala pentru un potential cumparator care poate identifica anumite probleme pe care sa le foloseasca drept avantaj in momentul negocierii pretului. Din acest motiv, este esential ca vizitatorul sa acorde o atentie sporita tuturor detaliilor locuintei pe care o viziteaza; nu trebuie sa o trateze cu superficialitate.

Nu toata lumea se naste invatata, dar pentru a se evita multe dintre greselile care pot fi de-a dreptul periculoase, persoanele interesate de achizitionarea unui imobil trebuie sa se asigure ca se informeaza corespunzator. Astfel, principalele aspecte la care oricine trebuie sa fie atent cand vizioneaza garsoniere in Bucuresti sunt prezentate in cele ce urmeaza.

  1. Blocul in care locuinta este amplasata

Pe langa zona in care locuinta se afla, este important ca vizitatorul sa fie atent si la bloc – la cum arata, fatada, sa nu aiba fisuri, crapaturi. Inainte de toate, cel mai mult conteaza pentru oricine sa se simta in siguranta, iar structura blocului si cum aceasta a fost intretinuta de-a lungul timpului capata un rol de-a dreptul semnificativ. De asemenea, un alt aspect care trebuie sa fie luat in considerare este si termoizolarea. Chiar daca este vorba de un bloc vechi, termoizolarea poate avea un impact de-a dreptul urias asupra confortului termic resimtit in interior.

  1. Aspectul garsonierei

Odata ce proprietarul a ajuns in locuinta, este important sa acorde atentie si aspectului garsonierei, daca aceasta a fost intretinuta in mod adecvat sau daca proprietarul nu i-a acordat grija necesara. De cele mai multe ori, se recomanda ca potentialul proprietar sa vina insotit de un agent imobiliar cu experienta pentru a inspecta pe indelete locuinta si pentru a veni cu un verdict legat de eficienta sau risc.

  1. Solicitarea actelor proprietatii

Posibilul cumparator trebuie sa se asigure ca anul constructiei blocului este acelasi cu anul care i s-a comunicat. De asemenea, trebuie sa se verifice si suprafata locuintei.

  1. Urme de mucegai

La vizionarea unei garsoniere trebuie sa se acorde atentie si unor astfel de detalii, cum ar fi urmele de umezeala, mirosul umed sau chiar prezenta mucegaiului pe tavan. Astfel de aspecte trebuie sa fie verificate mult mai riguros daca garsoniera se afla la ultimul etaj. In cazul in care acoperisul sufera anumite daune sau deteriorari, automat, principala afectata este locuinta de la ultimul etaj.

  1. Materialul din care blocul este constituit

Tot in cadrul vizionarii, este important ca posibilul cumparator sa se documenteze si in legatura cu materialul din care blocul este construit. In cazul in care este vorba despre un bloc din caramida, acesta are un nivel mai ridicat de termoizolare decat in cazul unui bloc din BCA (betonul celular autoclavizat).

Alegerea unei garsoniere adecvate este o sarcina de-a dreptul solicitanta si dificila daca nu se tine cont de criteriile mentionate anterior. Daca vrei sa mergi la sigur, o optiune foarte buna este sa cauti garsoniere in cartiere rezidentiale noi. Pe SudRezidential.ro poti gasi mai multe astfel de optiuni in sectorul 4 al Bucurestiului.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *