Cele mai scumpe nunti din intreaga lume

Cele mai scumpe nunti din intreaga lume

Uite un sfat bun, pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l urmeze: hai sa devenim colectionari de momente si nu de lucruri. Daca ar trebui sa cantarim ceea ce conteaza cu adevarat vom vedea ca tot ce este palpabil nu poate sa se compare importanta si greutatea oferita de momentele emotionante pe care le-am trait si le-am colectionat in suflet.

Pragmatici sau mai mereu cu capul in nori, traditionalisti sau non-conformisti, introvertiti sau cat mai extovertiti, pentru fiecare dintre noi, nunta reprezinta un moment ce ne defineste existenta, meritand sa fie marcat intr-un mod cu adevarat special. De-a lungul timpului, mari personalitati ale lumii au ales sa imparta si cu ceilalti acest moment important, invaluindu-l intr-o aura de eleganta si originalitate, devenind greu de egalat.

Daca te intrebi cam care au fost cele mai ingenioase si extravagante ballroom-uri pentru nunti, cele mai sumpe decoruri, cele mai originale torturi si cine a avut cei mai multi invitati, atunci cu siguranta ceea ce ureaza sa-ti spun, iti va fi pe plac.

Nunti de vedeta

Pentru ca vorbeam despre celebritati, este demn de mentionat nunta pe care a organizat-o Liza Minnelli si David Gest, in anul 2002. Un astfel de eveniment a tinut prima pagina a ziarelor de mondenitati din intreaga lume, reprezentand un adevarat regal de eleganta si bun gust si desfat al pretiozitatii.

Citeste si:  Burta să fie, dar s-o știm utilă

Greu, o alta nunta mondena, din momentul actual, ar putea sa egaleze un astfel eveniment. Daca va intrebati cam cat a costat totul atunci nu va vor priva de raspunsul care s-ar putea sa va uimeasca. 4.3 milioane de dolari a fost suma care a facut posibil visul marei cantarete. Acest vis a avut loc intr-un ballroom nunti cu adevarat spectaculos, si anume la hotelul Regent Wall Street iar cel mai celebru cavaler de onoare a fost Michael Jackson care a fost insotit de o domnisoara de onoare la fel de celebra, Elizabeth Taylor. Tortul a costat “doar” 40.000 dolari iar florile din diversele decoratiuni au ajuns sa coste 70.000 dolari.

O alta nunta impresionanta, cu protagonisti cunoscuti in intreaga lume, a fost cea a talentatului Michael Douglas si a frumoasei Catherine Zeta-Jones. Acest eveniment a avut loc in 2000, ramanand insa un etalon al spectaculozitatii si al pretiozitatii si pentru nuntile actuale. Evenimentul care a costat aproximativ 1.5 milioane dolari si a avut loc la hotelul Plaza din New York, un ballroom nunti impresionant. Tortul a avut 10 etaje, fiind perfect pentru a incanta gusturile a celor 350 invitati. De asemenea, o extravaganta-n sine a fost si rochia miresei care a fost creata de Christian Lacroix.

Desavarsita si in adevaratul sens al cuvantului, regala, a fost nunta dintre Printul William si Kate Middlenton care a avut loc in anul 2011. Se zvoneste ca toate pregatirile ar fi costat aproximativ 34 milioane dolari, totul fiind definit de o eleganta si pretiozitate ce rar ar putea sa fie egalata de un alt eveniment. Doar florile folosite pentru diverse decoratiuni au costat 800.000 dolari, iar tortul a ajuns la suma record de 80.000 dolari.

Citeste si:  The Hangover III- o comedie la puterea a treia

Acestea sunt doar trei dintre nuntile lumii care merita o pagina aparte in istoria evenimentelor de acest fel. Noi, putem doar sa privim cu admiratie spre ele si mai putem incerca sa ne transformam propriul eveniment intr-unul remarcabil, ce sa poata dainui in timp, in amintirea noastra. Iar pentru asta ai nevoie de timp, inspiratie si un salon pentru evenimente de vis.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *