Cele mai tari concepte de aparate de zbor din 2015

aparate de zbor

In timp ce unele dintre aceste concepte nu vor ajunge sa vada lumina zilei, exista si altele care pot fi realizate cat inca generatia noastra mai este in viata. Iata care sunt cele mai tari concepte de masinarii zburatoare care au fost realizate in anul 2015.

Concepte aparate de zbor

TX-F Terrafugia este un vehicul concept care arata ca o masina- avion, are aripi si un motor electric, insa specialistii sustin ca realitatea acestuia se afla undeva peste 10 sau 12 ani de zile. Chiar de cand desenele animate “The Jetsons” au debutat la TV in anii 1960, oamenii au visat sa poata avea abilitatea de a zbura cu o masina. Terrafugia este un proiect care doreste sa poata face acest lucru posibil si ar avea 300 de cai putere.

SkyDeck este un concept de aparat de zbor conceput de catre Windspeed Technologies si se doreste a fi cel mai tare sistem de transport care sa ofere calatorilor un scenariu mai complex. Astfel, SkyDeck este reprezentat de catre un aparat sub forma de capsula si se aseaza in partea de top a unui avion, astfel incat calatorii sa beneficieze de o priveliste de 360 de grade. In acesta capsula incap numai doua persoane, iar sticla este proiectata special astfel incat sa reziste la conditiile extreme de zbor de la mare altitudine.

Citeste si:  Citate legate de iubire pe care trebuie sa le cunosti

Progress Eagle este un concept de aparat de zbor care reuseste sa tina pana la 800 de pasageri si va folosi pe post de combustibil hidrogen, va avea panouri solare pentru a genera electricitate si va fi cu 75% mai putin zgomotos decat aparatele de zbor din ziua de astazi. Realizat de catre Oscar Vinals, acest aparat va oferi un plus de confort atat pentru echipaj cat si pentru pasageri, deoarece va include si o zona cu paturi dar si un birou.

Salvează

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *