Cele mai bune pluginuri gratuite pentru WordPress in 2021

WordPress se numara printre cele mai bune solutii de gestionare a continutului din intreaga lume. Acesta iti permite sa iti deschizi un blog sau sa construiesti un site Web convingator, cu putine cunostinte la inceput intr-un timp relativ scurt. Popularitatea WordPress se datoreaza fara indoiala si datorita numarului impresionant de pluginuri disponibile.

Care sunt cele mai bune pluginuri gratuite pentru WordPress?

YoastSeo. Un plugin SEO ar trebui sa faca parte din standardul oricarui proiect WordPress. Chiar si bloggerii amatori stiu ca, cu cat continutul lor este mai usor de gasit in Google, cu atat este mai consultat de cititori. Yoast Seo este unul din cele mai bune pluginuri pentru WordPress pentru a-ti imbunatati clasamentul in rezultatele de cautare Google.

W3 Total Cache. Daca fiecare blogger in parte spera sa aiba cat mai multi vizitatori, un trafic foarte mare afecteaza in general limitele tehnice ale blogului. Pentru a evita un timp de asteptare prea lung pentru vizitatori si a limita accesul la functionalitati se folosesc cache. Aceasta tehnica consta in salvarea paginilor care au fost deja generate astfel incat sa nu se genereze o noua cautare in baza de date. Pentru asta, extensia WordPress W3 Total Cache este extrem de utila deoarece permite generarea unor pagini HTML staticecare nu diminueaza timpul de incarcare.

Citeste si:  WordPress 5.9: descopera primele imagini

Antispam Bee. Spamul face parte din cotidianul comentariilor pe bloguri. Insa, in loc sa iriti vizitatorii loiali cu cereri de CAPTCHA este posibil sa te bazezi pe unelte precum Antispam Bee. Acest plugin blocheaza spamerii inainte de a lasa comentarii. In fiecare zi, statisticile de spam sunt actualizate si prezentate pe tabelul de bord.

Broken Link Checker. Linkurile care nu mai functioneaza sunt cele mai agasante probleme intampinate de site-urile web. Nu doar ca ii frustreaza pe cititori ci trimit in egala masura un semnal negativ motoarelor de cautare care sunt in masura sa repereze site-urile care nu beneficiaza de mentenanta sau abandonate.

Insa verificarea manuala a fiecarui link in parte nu este o optiune viabila si aici intervine Broken Link Checker. Aceasta extensie WordPress verifica in mod regulat toate linkurile spre site-ul tau (inclusiv sectiunea comentariilor) si semnaleaza linkurile moarte.

WooCommerce

Datorita acestui plugin WordPress este posibil sa creezi un magazin online in intregime. Debutantii beneficiaza de o gama vasta de functionalitati care sa le permita sa administreze toate etapele importante ale comertului online precum descrierea produselor. Livrarea sau procesul de achizitie, extrem de simplu de pe interfata WordPress.

Contact Form 7. In masura in care WordPress nu furnizeaza niciun formular de contact este necesar sa se foloseasca un plugin pentru a adauga un formular flexibil si mai ales responsiv pentru site-ul tau.

Citeste si:  Setarea pluginului All in One SEO Pack

Pentru asta, Contact Form 7 este unul din cele mai cunoscute si mai folosite pluginuri WordPress. Aceasta extensie, care se poate integra cu usurinta si rapid, procura functionalitatile esentiale. Pentru a adapta formularul de contact propriului tau stil, cunostinte de baza in CSS constituie un avantaj deloc de neglijat. Exista cateva alternative precum extensia Gravity Forms sau Caldera Forms.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *