Cine-a pus cârciuma-n drum?

Nămeții au venit, s-au pus peste întreaga țară, toată lumea e în stare de șoc. Nimeni nu știe ce să mai facă. Parcă în alți ani, zăpada nu era chiar așa ;) Au fost decretate toate codurile de toate culorile, am tot așteptat că poate-poate e doar o glumă proastă…dar până la urmă toată treaba a devenit foarte serioasă, așa că populația a început să acționeze.

În Buzău, s-a început o campanie masivă de deszăpezire a drumurilor…Dar cum erau oamenii concentrați de zor  la datul zăpezii în stânga și în dreapta, nu au realizat că și-au înlesnit accesul la cârciumă. Mi se pare și normal. Instinctul de supraviețuire și-a intrat în drepturi, iar oamenii docili l-au urmat. Pe astfel de vremuri ce să și faci? În așteptarea inundațiilor, nu poți decât să îți îneci amarul…

Primele locații unde s-a intrat au fost cârciumile. Pe stânga erau porțile blocate de 50 de centimetri de zăpadă, fântâna era acoperită de un metru de zăpadă, iar dincoace totul era deblocat la cârciumă.” declară Paul Beganu, prefectul de Buzău.

Sursa:Realitatea.Net

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Cine-a pus cârciuma-n drum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *