Cocaina! Unde-i cocaina??!!??

Polițiștii din Spriengfied, Statele Unite ale Americii au înregistrat de curând o plângere…cel puțin ciudată. O femeie în vârstă de 47 de ani, a sunat și și-a exprimat nemulțumirea. Ce a deranjat-o pe Suzanne Basham, căci despre ea este vorba?

Traficantul ei de droguri a dat dovadă de o neseriozitate ieșită din comun, astfel că i-a vândut doamnei zahăr în loc de cocaină. Și culmea tupeului, i-a mai luat și 40 de dolari pe ”falsul drog”. Polițiștii au mers la locuința ”neseriosului”, dar nu au găsit mare lucru. Acesta a negat orice fel de implicare în aceste activități, ba mai mult, le-a permis oamenilor legii să între în casă și să se convingă.

După aceste cercetări, aceștia au mers la domiciliul ”nemulțumitei”, unde au găsit mai multe recipiente pentru droguri. Și ca să nu se întoarcă cu mâna goală la secție, au luat-o și pe reclamantă, sub acuzația de posesie de recipiente pentru droguri.

Vezi ce se întâmplă când te zgârcești pentru 40 de dolari? :)

 

Sursa: ziuanews.ro

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

12 thoughts on “Cocaina! Unde-i cocaina??!!??

  1. oooh vai, saracuta de ea, bine ca i-a vandut ceva dulce si s-a putut convinge ca nu-i ce vroia, daca ii vindea faina si nu se putea prinde decat cand facea in stomac aluat, a? :)))

  2. =))) cand am vazut poza cu mata si titlu si am citit primele randuri credeam ca a ascuns drogurile in pisica =))

  3. Cum sa depui plangere la politie ca nu ti-ai primit drogurile? Nu realizezi ca te vor lua si pe tine pentru consum? :)) E greu sa gandesti :| =))
    PeSeu: Matza aia e maximaaaa =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *