Interviu cu bloggeri: Bogzilla: “Scriu despre orice-mi atrage atenția”

Bine v-am regăsit la un nou interviu marca Blog Event. Astăzi stăm de vorbă cu Bogzilla. Nu vă speriaţi, nu e vorba de vreo specie de dinozauri, este doar Bogdan Stroe. Aşadar, vă invit să citiţi răspunsurile acestuia la întrebările noastre.

Salut Bogdan, îţi mulţumesc că ai acceptat invitaţia noastră! Înainte de a te mitralia cu câteva întrebări ai cuvântul pentru o scurtă autocaracterizare.

În primul rând, vreau să vă mulțumesc și eu pentru invitație. Urmăresc interviurile voastre aproape de la început :)

Nu prea îmi place să vorbesc despre mine, dar o să vă spun câteva cuvinte… Am 30 de ani și respir aer de București încă din primele zile de viață cu toate că m-am născut în Craiova…deci sunt oltean după locul nașterii :). Sunt familist, soț și tătic… și deci extrem de ocupat :).

Ce blog ai şi de ce ai ales acest nume?

Bogzilla.ro, iar numele a ieșit dintr-o combinatie a numelui meu, Bogdan, si Godzilla :). Înainte de a trece pe un domeniu .ro aveam blogul eBogdan.eu. Inițial am vrut sa iau același nume și pe .ro dar era ocupat :(

Ce subiecte tratează blogul pe care îl deţii, cât de des scrii?

Scriu despre orice-mi atrage atenția.

Trecem şi la capitolul câştiguri, cu scuzele-mi sincere în caz că nu au existat. Ce beneficii materiale ai avut de pe urma blogului?

Cu blogul vechi am avut cateva parteneriate care au continuat si pe acest blog. Practic blogul a produs din prima lui zi de viață dar după un timp am renunțat la a mai monetiza acest blog.

Un sfat pentru cei care vor să se apuce de blogărit?

Să nu se gândească la profit și să fie ei înșiși.

Dacă tot suntem la capitolul sfaturi, care a fost prima vorbă bună pe care ai auzit-o şi cine ţi-a şoptit-o?

Nu rețin să fii primit vreun sfat, mai mult am prins din zbor unele lucruri.

Să ne îndreptăm atenția şi spre Bogdan- cel fără blog. Ce alte pasiuni ai?

E greu de spus ceva despre Bogdan – cel fără blog, pentru că Bogdan are un blog. O mare parte din timpul liber mi-o petrec în jurul fotbalului. Fie că merg pe stadion la vreun meci, fie că mă bag la un meci cu amicii :). În rest îmi place să observ chestii, să studiez oamenii, să le urmăresc reacțiile…

Ştii, în copilăria mea, cred că şi în a ta era un joc tare interesant: “fete, filme sau băieţi”. Hai să îl adaptăm puţin: “muzică, filme sau cărţi”. Cu ce ţi-ai clătit ochii ultima dată?

Văd foarte multe filme. Filme de tot felul… de la comedii la drame sau de la cele romantice cu happy-end până la SF-uri trăsnite. Muzică și cărți, mai puțin în ultima vreme…

Fiind un om de aproape 30 de ani bănuiesc că ai văzut destule la viaţa ta, poveste-ne o întâmplare care te-a frapt.

Greu, greu… sunt genul de om care încearcă să anticipeze totul. De cele mai multe ori mi-a reușit treaba asta așa că nu multe lucruri au reușit să mă dea pe spate…

Un mesaj pentru cititorii blogevent.ro şi îţi promit că mă opresc aici.

Be happy! :), orice ar însemna asta pentru fiecare dintre voi în parte…

Mulţumesc frumos încă o dată, îţi urez multă baftă în toate activităţile la care vei lua parte. Să auzim numai de bine!

Mulțumesc și eu și baftă în tot ceea ce faceți!

 

Blog: 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Interviu cu bloggeri: Bogzilla: “Scriu despre orice-mi atrage atenția”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *