Concurs: Câştiga cu Blog Event un antivirus cu licenţă!

Dacă până acum ţi-am promovat afacerea pe internet acum a venit timpul să-ţi protejăm şi calculatorul. Drept urmare, venim în ajutorul tău prin intermediul unui concurs inedit cu un premiu pe măsură și aume un antivirus BitDefender cu licenţă pe un an şi un an bonus!
Câteva detalii despre premiul pus la bătaie:

  • Mod de salvare – Reporneşte sistemul într-un mediu sigur, utilizat pentru curăţare şi restaurare.
  • Browser virtualizat – Lansează browserul într-un mediu furnizat de Bitdefender, izolându-l de sistemul de operare. În acest fel, ameninţările web specifice browserelor nu vor specula vulnerabilităţile browserului, nepreluând controlul asupra întregului sistem de operare.
  • Protecţie pentru reţelele sociale – Filtrează link-urile primite de la prieteni pe Facebook şi Twitter şi monitorizează setările de confidențialitate.
  • Scan Dispatcher – Declanşează scanarea sistemului în momentul în care consumul de resurse scade sub un anumit prag pentru a evita orice fel de impact asupra performanţei sistemului dumneavoastră.
  • Safebox – Creează automat copii de rezervă a fişierelor şi directoarelor dvs. şi le stochează pe un server sigur, ce se află într-o altă locaţie fizică, permiţând, în acelaşi timp, sincronizare de fişiere între computerele dvs. ce au Bitdefender instalat.

Îmbunătăţire!
Search Advisor – Emite avertizări cu privire la site-urile web suspecte ce se regăsesc în lista dvs. de rezultate afişate în urma căutărilor cu Google / Bing.

Citeste si:  Concurs de creaţie - Concursul apei

LINIŞTE ABSOLUTĂ
Funcţia de Autopilot oferită de Bitdefender ia toate deciziile legate de securitate în locul dvs.!
Oferă o experienţă lipsită de solicitări şi întreruperi din partea produsului, luând decizii optime în ceea ce priveşte securitatea dvs., fără a vă deranja.
Mai multe detalii şi compatibilităţi aici – link.

Condiţiile , ca şi până acum , sunt următoarele:

  • să ne daţi like pe Facebook la pagina Blog Event;
  • share (nu like) pe Facebook acestui articol, pe contul vostru, folosind butonul de mai jos;
  • un comentariu cu textul “Particip“ la acest articol.
NOTA: Vă rog să comentaţi logându-vă cu contul vostru de FaceBook. Verificăm conturile câştigătorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.Deasemenea vom şterge comentariile venite de pe acelaşi IP.

Premiul : BitDefender Internet Security 2012, 1 An + 1 AN, 1 Utilizator

Perioada de desfăşurare a concursului: 22.01.2012 – 7.02.2012.
(extragerea se va face prin intermediul site-ului random.org)

Sursa documentaţie şi imagini : emag.ro

Concursul s-a închis, toate comentariile date după ora 13:00   în ziua de 08.02.2012 nu vor mai fi luate în considerare. In maxim o ora vom valida câștigătorul.

Am aflat şi câștigătorul : acesta este : Pavel

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

21 thoughts on “Concurs: Câştiga cu Blog Event un antivirus cu licenţă!

  1. Eu m-aş fi logat cu fb să comentez, dar butonul nu funcţionează. Particip, dacă se pune comentariul!

  2. Vă foarte mulţumesc pentru antivirus! ACTA poa' "să vină" să mă controleze. Acum am licenţă :D

Comments are closed.