Ori suntem miri, ori nu mai suntem!

 ”Dragostea nu ține cont de vârstă” este o zicală cât se poate de adevărată. Iar pentru a veni cu un argument plauzibil care să îmi susțină afirmația, o să vă povestesc de un bărbat de 120 de ani din India care s-a căsătorit pentru a doua oară în viața sa.

În 2005, după ce prima sa soție a încetat din viață, domnul mai sus menționat, a apelat la ajutorul copiilor săi pentru a-și regăsi aleasa inimii. Iar pentru ca timpul nu a părut să fie o problemă pentru nimeni, aceștia au căutat mireasa potrivită pentru tatăl lor aproximativ 6 ani.

Astfel că, anul trecut în octombrie, Hazi Abdul Noor și-a găsit aleasa inimii, o femeie ”puțin” mai tânără decât el (cu vreo 60 de ani).Aceștia nu au mai piedut vremea, astfel că au organizat o nuntă ca-n povești cu 500 de invitați.

Mireasa este și ea văduvă la rândul ei, așa că emoțiile cred că nu și-au găsit locul :)

Acum stau și mă întreb cu o oarecare cuiozitate specifică: în ce fel s-a ”consumat” noaptea nunții celor doi miri? Ce planuri de viitor eu? Câți copii vor să aibă împreună?

Sursa: ziare.com

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

8 thoughts on “Ori suntem miri, ori nu mai suntem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *