Ajut-o pe Ana Maria

Am găsit acest anunț prin intermediul prietenior noștri, Eugen și Andrei, de la e-Advertising. Este vorba de Ana Maria, o fetiță de doar 13 ani, care are nevoie de un transplant mai sensibil: de intestin.

La vârsta ei, fata asta ar trebui să fie pe afară, la suc, la terasă. Ar trebui să se bucure de școală și să descopere flirtul, machiajul și pe Justin Bieber. În loc de asta, învață cum poate, și se chinuie între operații, cu imunitatea scăzută și cu o forță de a merge mai departe pe care nu îmi pot imagina de unde o dobândește.

Știu că unii dintre voi vor spune că mai sunt zeci, sute, poate milioane de copii ca ea. Dar eu spun că dacă putem întinde o mână de ajutor, cât de mică, cuiva care suferă, ar trebui să o facem. Pentru că, hai să fim sinceri: viața este nedreaptă, cu toții suferim, nimeni nu primește nimic gratis. Și totuși, sunt convinsă că fiecare dintre noi a primit în viață un ajutor, cât de mic. Și, ca să îmi arăt recunoștința pentru acel ajutor, eu una, aleg să ajut mai departe. Cu foarte puțin, ce e drept, dar NU am de gând să închid ochii și să nu ajut, când am puterea asta.

Citeste si:  Casa de baloți de paie are nevoie de tine!

Ajut prin articolul de aici, voi posta și la mine pe blog, și prin cei câțiva euro donați prin Paypal. Nu vă spun că am donat ca să mă laud, ci ca să dovedesc ca nu arunc vorbe în vânt spunând că am să o ajut.

Sper că vorbele mele vor ajunge acolo unde trebuie, și că veți ajuta. Nu neapărat cu bani, ci măcar prin mediatizarea cazului, ducând mai departe povestea fetiței. Cine știe? Poate articolul vostru va fi citit de cineva care poate cu adevărat să ajute!

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *