Promisiunile se respectă online ca în realitate

Imagine din showroom-ul Oktal din Popa Nan.

Eu-s un om născut la puțin după 1990 și chiar și acum acel an e doar la 10 ani distanță. Da, e bizar, bine că nu mai sunt în acei ani, fără Internet și alte dependințe moderne, dar sentimentul rămâne. Desigur, atunci mi-o puteam lua după ceafă de la mineri, puteam să cad dintr-un autobuz prea vechi sau puteam să-mi rup niscavai picioare prin crăpăturile din Centrul Vechi pentru că, ei bine, era prea vechi.

Da’ acum am net, bă! Și tare bun mai e. Nu mă mai duc la non-stop-ul care închide la 10 după diverse lucruri și nu mai primesc o bomboană drept rest, ci pot comanda pe net. Ce poate fi mai simplu de atât? Ei bine, nimic, poate doar primitul gratuit, dar nici ăsta nu se mai face ca pe vremuri, oamenii vor să le returnezi, la viitoarele lor aniversări, cadourile făcute ție de ziua ta.

Eu nu m-am prins ce-i cu un magazin online decât foarte târziu și mereu am fost panicat. Cum adică, eu comand ceva, semnez virtual că ridic pachetul și apoi plătesc ceva ce nu văd? Dubios, ha? Știu, așa am zis și eu. Și am început să caut produse absolut aleatoriu fără să vreau să le cumpăr, doar să intru constant în formularul de comandă, apoi să închid brusc și să pară că dețin controlul. Mai că aș fi putut trece drept un sociopat.

Citeste si:  Stereotipurile, piatra de hotar a meseriilor

Între timp, mi-a trecut. Și de ceva ani am dat de un magazin online nou pentru mine, și anume Oktal. Sună bine, nu? Adică e Ok per total. Și cei de acolo au un slogan șmecher: “Promisiuni respectate. Din 1999”. Hopa! Cum adică din ‘99? Atunci, eu abia îmi respectam promisiunea că fac tema pentru a doua zi (da, bine, n-o respectam!), iar ei respectau că livrează un produs cumpărat la distanță, printr-un click. Și în ‘99 nu știam ce-i ăla calculator decât într-o formă vagă, darămite să comand online. Să-ți respecți promisiunile pentru atâția ani e cu siguranță ceva. Iar cea mai bună promisiune este să asiguri mereu calitatea produselor. Iar acest Oktal pare un fel de Ford al magazinelor online din România.

Articol scris pentru SuperBlog 2012

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Promisiunile se respectă online ca în realitate

  1. Oktal este unul dintre cele mai serioase magazine online din Romania si stiu ce spun. Oameni seriosi si prompti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *