Cele mai bune pagebuilders WordPress pentru 2023

Elementor sau Beavers Builder? Divi Builder sau Thrive Architect? Sa alegi un constructor de pagina nu este deloc un lucru usor. Mai ales ca exista foarte multe pe piata, unele mai atragatoare ca celelalte.

Elementor

Este cel mai folosit page builder de pe piata. Are peste cinci milioane de instalari active, o cifra care este de obicei rezervata doar putinor extensii precum Yoast SEO sau Contact Form 7.

Elementor este foarte usor de folosit si placut gratie unei interfete clare si minimaliste. Este cu alte cuvinte un constructor de pagini puternic si popular care permite utilizatorilor sai sa creeze site-uri web fara cunostinte de programare.

Divi este o tema si un constructor de pagina WordPress creata de Elegant Themes. Este conceput pentru a facilita crearea unui site web pentru utilizatorii de toate nivelurile. Permite crearea de site-uri web personalizate si atragatoare.

Thrive Architect

Este un constructor de pagini axat pe convertirea si crearea de landing pages foarte eficiente. Vrea sa ajute antreprenorii si proprietarii de site-uri web sa isi mareasca rata de conversie si sa isi dezvolte activitatea.

Beaver Builder

Un alt page bluider foarte popular si foart usor de folosit deoarece nu necesita cunostinte de programare. Are o interfata intuitiva si o mare varietate de module si de modele predefinite pentru a facilita crearea unui site atragator.

Themify Builder

Este un constructor de pagini extrem de flexibil si de puternic. Are o interfata conviviala si cea mai larga gama de module si de modele predefinite. Este compatibil cu toate temele WordPress si ofera optiuni avansate de personalizare pentru utilizatorii de toate nivelele.

WP Page Builder

Este propus gratuit fiind un page builder polivalent care permite crearea si personalizarea unui site fara sa scrii un cod. Va simplifica deci foarte mult procesul de creatie pentru un site.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *